Ajută-l pe Călin Cizmaș să umble din nou! Are nevoie de două proteze modulare ortopedice!

ACTUALIZARE 09.03.2021

În urma apelului public pentru a îl ajuta pe Călin Cizmaș să își procure protezele ortopedice s-a strâns suma de 102.617,10  LEI (21.000 EURO). Pentru că s-a strâns suma necesară mult peste așteptări, s-a făcut o altă ofertă de preț pentru proteze mult mai performante. Vom reveni cu actualizări legate de acest nobil demers în urma căruia Călin Cizmaș are șansa să umble din nou! Vă mulțumim pentru donații! #comunitateunita

 

Călin Cizmaș din Orașul Ineu are nevoie de ajutorul nostru ca să umble din nou! (Campanie ajutor umanitar)

Prin drama lui ne oferă o experiență de viață uimitoare, fiind un exemplu de luptător pentru noi toți. Are o familie frumoasă formată din doi băieți și o soție care i-a rămas alături la bine și la greu. A suferit un transplant de inimă, primind o nouă șansă la viață. În urma acestui transplant, picioarele au trebuit să fie amputate, situația fiind una complicată. Și-a pierdut auzul în proporție de 90%, dar a rămas cu zâmbetul pe buze, optimist și dornic de a trăi ca un om normal, în ciuda circumstanțelor vieții. 

Medicii specialiști de la Târgu Mureș i-au adus vești bune, că există o șansă pentru ca acesta să poată umbla din nou, datorită unor proteze modulare ortopedice. 

Din păcate financiar nu își permite să își achiziționeze două proteze care costă fiecare în parte aproximativ 25.000 de lei (5000 euro) plus manopera. 

Dacă până la acest moment Călin Cizmaș a ieșit învingător, se merită să îi întindem o mână de ajutor ca să poată umbla din nou! Haideți cu toții să dăm dovadă că suntem o comunitate unită care știe să facă bine! Astăzi Călin Cizmaș are nevoie de noi… mâine s-ar putea ca altcineva dintre noi să treacă prin momente grele…așa este viața!

Suntem oameni cu toții și nu știm ce ne rezervă viitorul, însă nu ne vom pierde speranța niciodată, orice s-ar întâmpla! 

Toți cei care doriți să faceți o donație în acest scop aveți la dispoziție două conturi pe numele soției Cizmaș Aneta Ioana

  • BT – Banca Transilvania – RO37BTRL00201201A10262xx

  • Banca BRD – Groupe Societe Generale – RO41BRDE020SV59183770200

Cizmaș Călin

Sursa medicală 

Călin Cizmaș va umbla din nou datorită vouă!