Mountain Bike Ineu 2019

Mountain Bike Ineu este o competitie de ciclism off-road care are scop promovarea ciclismului si vietii active care se adreseaza atat ciclistilor amatori cat si celor profesionisti.

In aceasta editie concursul se va desfasura pe un traseu de 30km in zona orasului Ineu, judetul Arad, startul aflandu-se in parcarea Hanul Moara cu Noroc, un partener foarte important si in editiile trecute ale concursului.

Formular inscrieri: http://tiny.cc/ulqz7y
Harta GPSies a traseului de anul trecut: https://goo.gl/wM7X1x
Declaratie minori: https://goo.gl/DSZMSK

PROGRAM:
8:30 – 9:45 Inscrieri, ridicari numere de concurs, verificare echipament
10:00 Start traseu principal (30 km)
10:30 Start traseu Kids & Family (circuit)

PARTICIPAREA LA COMPETITIE ESTE GRATUITA !
Se mai pot face înscrieri şi la faţa locului, în ziua competitiei (13.07.2019) inainte de start.

IMPORTANT !
În cazul anulării competiţiei în caz de forţă majoră sau din motive care nu depind de organizator, acesta nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masă, etc.) ale participanţilor.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU
Următoarele echipamente sunt obligatorii pentru fiecare participant care va fi prezent la start:
– cască de protecţie;
– număr de concurs care conţine cipul de cronometraj (pus la dispoziţie de către organizator)
– bicicleta în stare bună de funcţionare
Refuzul purtării unei căşti de protecţie pe durata competiţiei atrage descalificarea atât în timpul competiţiei cat şi după eveniment, luănd în considerare anumiti factori precum declaratii / poze facute in timpul cursei.

TRASEU
Traseul cuprinde zone care să pună în evidenţă si aspecte tehnice ale mountain bikingului şi curpinde porţiuni înguste şi expuse, pietre, rampe urcuşuri şi coborâşuri abrupte.In pare parte traseul este facut pentru a fi accesibil oricarui ciclist cu un nivel minim de antrenament.
Cursa va fi marcată cu semne specifice şi bandă semnalizatoare pentru direcţionare. Devierea de la trasee (chiar şi neintenţionată) va atrage după sine descalificarea automată.
Concurenţii nu au voie sa facă modificări ale traseului în timpul evenimentului. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a face modificări neanunţate prealabil în cazul unor situaţii de urgenţă ca de exemplu: condiţii meteo nefavorabile sau pentru a garanta siguranţa concurenţilor în timpul cursei.
Organizatorii vor asigura prezenţa unui deschizator şi a unui închizător care să se asigure ca traseul şi concurenţii sunt în siguranţă pe tot parcursul competitiei acestia oferind si asistenta tehnica in limita echipamentului minim detinut.
Limita de timp pentru parcurgerea traseului este de 4 ore.

Informatii suplimentare la numerele de telefon afisate.

Va dorim spor la pedalat,
MTB Ineu – Cycling Team
Echipa Mountain Bike Ineu 2019 (Volunteers & Event Team)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/123Q2B9SRni7DE8Cfb_isL6_9UyBvnVn8PDaKbv0YoWI/edit?fbclid=IwAR0kcapDGIouyAgkHZ02ED2MpkJcAFY4oGcry2SQkUwcCerZ9yB6divKR-Q#gid=0