Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu – Mesaj pentru absolvenți

Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu – Mesaj pentru absolvenți

Astăzi, joi 11 iunie 2020, ar fi trebuit să fim cu toții împreună în sala de festivități a Liceului Tehnologic Sava Brancovici din Ineu pentru a ne lua rămas-bun de la promoția de liceeni 2020.

Și totuși această pandemie necruțătoare a vrut ca lucrurile să stea altfel, să ne adunăm într-un număr cât mai restrâns, deși cu emoții la fel de mari.

Nu se putea ca această zi atât de importantă să treacă neobservată. De ce importantă?! Fiindcă noi conducerea Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu am vrut să ne arătăm prețuirea față de acești elevi care ne-au făcut mândri de fiecare dată.

La rândul lor, elevii din clasa a XII-a au ținut să transmită cheia succesului către viitoarea generație de absolvenți, actuala clasa XI-a,  arătându-le astfel că oricât de vitrege ar fi unele condiții în care ne aflăm,  lucrurile trebuie să-și urmeze cursul firesc .

Așadar conducerea Liceului Tehnologic „Sava Brancovici” – alături de corpul profesoral le urează absolvenților mult succes în viață succes la Examenul de Bacalaureat și le dorește să ajungă oameni împliniți mândri de meseriile lor!

În continuare am dori să transmitem un mesaj absolvenților care din păcate nu au putut fi astăzi aici: deși totul se petrece în grabă ceva rămâne amintirea. 

Au trecut anii ca un vis frumos și iată-ne ajunși la un final de etapă,  poate cea mai frumoasă etapă din viața voastră,  finalul liceului.

Noi nu am uitat cum ați pășit sfioși pentru prima dată acum patru ani pe poarta școlii,  cum ați încercat prin tot felul de acțiuni să vă distingeți,  să vă puneți amprenta asupra școlii noastre: ați pregătit spectacole,  ați luat parte la organizarea de evenimente,  ați participat la stagii de practica internațională în Cipru, în Anglia și în Germania. Fiind o clasă cu profil Turism am considerat că este de datoria noastră să vă arătăm nu doar frumusețile țării,  ci și pe cele ale Europei,  să vă facem să iubiți călătoriile,  să vă doriți să învățați limbi străine ca astfel să puteți deveni viitori cetățeni europeni.

La final de drum nu putem decât să vă mulțumim că ați ales să fiți elevii noștri și să vă asigurăm că oricând poarta școlii noastre va rămâne deschisă de câte ori veți dori să ne vizitați, să ne spuneți despre voi sau de câte ori mă năpădesc amintirile.

Mult succes la examene și în viață!

Cu drag,  Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” Ineu