Zilele Ineului – 15 Iulie 2018

Ultima zi din evenimentul devenit marcă a Orașului Ineu ”Zilele Ineului”, a debutat cu intonarea imnului de stat și a imnului Uniunii Europene. Aceste imnuri, dar și alte marșuri brass-band au fost cântate de către fanfara Ansamblului ”Mihai Viteazul” Ineu, sub bagheta dirijorului Miculiț Dan. 

Parcul Dendrologic a început să fie arhiplin, după respectarea tradiției anuale a ploii de vară care nu ne-a ocolit nici în acest an.

Pe scenă au urcat mai apoi, Ansamblul Comunei Recea – Maramureș, cărora le mulțumim pentru prestație și colaborarea cu Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu. Solista ansamblului Comunei Recea Maria Sabău, a câtat pe scenă însoțită de perechile de dansatori în strai maramureșan. A urmat ansamblul comunei Târnova însoțiă de solista Valentina Negrea. Pe scena ineuană a urcat apoi Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu, cuprinzând toate variantele de vârstă: juniori, seniori și cei ajunși la senectutea vieții. Toții au performat exemplar! Fundalul muzical a fost asigurat de orchestra ”Busuiocul” din Sântana, condusă de maestrul Ilie Pașca.  Au cântat soliștii: Alin Neag, Sorina Măgurean, Alecsandra Madaras, Cosmina Brădean, Codruța Măgurean, Ana Maria Măgurean, Florin Budău, Cosmina Todoran, Ștefan Muntenaș, Simona Boncuț, Vlăduța Lupău. Spectacolul a fost prezentat de Claudia Deac. ”Zilele Ineului” s-au terminat cu un superb foc de artificii!

Pe lângă gazdele Orașului Ineu: Primar – Călin Ilie Abrudan, Viceprimar – Alb Ionel, Consiliul Local Ineu, au fost prezenți: președintele Consiliului Județean Arad – Cionca Iustin, senator – Ioan Cristina, consilier județean – Urzică Cristian, primarul Comunei Seleuș – Branc Cristian, primarul comunei Târnova – Farcașiu Florin și alți distinși invitați reprezentanți ai autorităților administrației publice locale și județene. 

Evenimentul a fost transmis LIVE pe platforma mass-media a Primăriei Orașului Ineu – PINEUAR. Ziua de 15 Iulie 2018 a strâns în jur de 15.000 de vizualizări, 1000 de aprecieri și 130 de distribuiri în pe rețeaua de socializare. Vă mulțumim pentru că ne-ați urmărit, în mod special ineuanii plecați în străinătate. 

La mulți ani Ineu!

Trebuie să facem mențiunea că s-au respectat și normele de informare, respectiv notele transmise de DSV și ANSVSA, prin afișarea lor la tarabele unde s-au consumat alimente preparate. 

 

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/648914655470547/

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/648949568800389/

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/649018465460166/

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/649093345452678/