Zilele Ineului – 14 Iulie 2018

A doua zi – 14 Iulie 2018 –  din evenimentul ”Zilele Ineului”, a strâns mii de oameni în fața scenei din Parcul Dendrologic din Ineu. Parcul a fost plin de cetățeni dornici să se distreze, să se delecteze cu preparatele culinare de excepție sau să asculte muzică bună. Oferta comercianților a fost pentru toate vârstele și pentru toate gusturile: locuri de joacă, mașinuțe, artă foto, facepainting, jocuri cu tombolă și premii, activități pline de adrenalină, mâncărui și băuturi pe alese, artizanat și meșteri populare, expoziții cu vânzare, producători locali cu fructe de sezon și câte alte oferte pentru cei prezenți. 

Ziua a început cu o dimineață în forță dedicată ciclismului. Evenimentul MountainBike Ineu a debutat cu aproape 100 de cicliști pregătiți la start pentru a demara pe două roți, printr-un traseu complex pe aproximativ 30 de km. Iubitorii acestui sport au atras practicanți de toate vârstele! Cei sosiți primii la start au fost premiați pe categorii de vârstă. Primarul Orașului Ineu – Aburdan Călin Ilie a înmânat premiile câștigătorilor apreciind acest eveniment ajuns la cea de a doua ediție. 

Programul muzical a început în jurul orelor 19:00 cu debutul pe scena ineuană a unei trupe formate din tinere dansatoare – ”One Shoot” din Șimand, care au făcut o impresie frumoasă în ceea ce înseamnă acestă artă a expresiei prin mișcare. Au urmat tinerele talente, având voci de aur: Adrian Petcu, Alecsandra Madaras, Sorina Măgurean, Ana Maria Moldovan. După aceste prestații care ne confirmă că talentul este la el acasă, au performat pe scenă: Mark Stem, Anda Adam și Irina Rimes care au făcut senzație în public, aducând show-ul și distracția la ea acasă!

La evenimentul organizat de Primăria Orașului Ineu și a Consiliului Local Ineu, în parteneriat cu Event Team, Centrul Cultural Județean Arad, Consiliul Județean Arad, pe lângă gazdele Orașului Ineu – primar Călin Ilie Abrudan și viceprimar Alb Ionel, Consiliul Local Ineu, au participat și alți invitați: Ministrul Apărăii – Mihai Viorel Fifor, prefectul Județului Arad – Florentina Horgea, inspector școlar general adjunct – Anca Stoenescu, inspector școlar pentru management instituțional – Manguci Ciprian, senator Ioan Cristina, deputat – Tripa Florin, deputat Eusebiu Pistru, consilier județean Urzică Cristian.

Siguranța, ordinea publică și intervenția rapidă în cazul unor evenimente problematice a evenimentului sunt asigurate asigurate de Poliția Locală Ineu, Poliția Orășenească Ineu, Jandarmeria Ineu, SMURD Ineu și Detașamentul de Pompieri Ineu. 

Evenimentul este transmis ÎN DIRECT de către TV ARAD și LIVE pe facebook prin platforma mass media a Primăriei Orașului Ineu – PINEUAR! 

Menționăm că transmisiile live au ajuns în casele ineuanilor din America, Spania, Italia, Germania, Ungaria, Suedia, Franța, Austria, Elveția, Australia și în alte țări unde se află conaționalii noștri prin intermediul contului de facebook Pineuar Călin Ilie Abrudan. Transmisiile din data de 13 Iulie 2018 au însumat aproximativ: 10.000 de vizualizări, 1000 de aprecieri și 50 de distribuiri. Transmisiunile din data de 14 Iulie 2018 au adunat aproximativ: 10.000 de vizualizări,  500 de aprecieri și 80 de distribuiri pe rețeaua de socializare. Astăzi de la ora 18:00 din nou suntem LIVE pe Pineuar Călin Ilie Abrudan! Menționăm că prin transmisia LIVE nu putem să modificăm calitatea sunetului sau a imaginii. Dacă apar inconveniente la sunet sau la imagine, cauza ar putea să fie calitatea semnalului slab la internet sau realitatea de pe scenă, rezultată din mixaj. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți activitatea și pentru că adăugați comentarii care ne ajută în timp real pentru a lua măsurile necesare!

În 15 Iulie 2018 Programul Muzical va începe la ora 18:00! 

Pe scenă vor urca: Fanfara Ansamblului ”Mihai Viteazul” Ineu, Ansambul ”Doina Crișului” Ineu Ansamblul ”Apateana”, Ansamblul Comunei Recea – Maramureș, Formația Instrumentală ”Busuiocul” condus de Ilie Pașca și soliștii: Sorina Măgurean, Alecsandra Madaras, Cosmina Brădean, Alin Neag, Codruța Măgurean, Paula Pașca, Ina Tudorean, Ștefan Muntenaș, Simona Boncuț, Vlăduța Lupău. Programul este prezentat de Claudia Deac! ”Zilele Ineului” se vor încheia cu un extraordinar foc de artificii! Vă așteptăm cu drag!

La mulți ani Ineu!

 

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/647939465568066/