www.pineuar.ro – 1 Milion de vizualizări și 430000 de vizitatori!

Statistica site-ului pentru ziua de astăzi ne indică faptul că am depășit un milion de vizualizări și peste 400.000 de mii de vizitatori. Statistica este elaborată pe un an de zile! Publicăm statistica site-ului pe diferite criterii, până astăzi la data de 12.07.2017! Astăzi sărbătorim 2 ani de la înființarea platformei ”PINEUAR”, publicața online ce cuprinde toate informațiile din Orașul Ineu!

Administrația Publică Locală vă mulțumește pentru că ne urmăriți și pentru că sunteți interesați de activitatea Primăriei Orașului Ineu și a Consiliului Local Ineu!

Cel mai mare flux a fost înregistrat în ziua de 11.07.2017, arătând interesul ineuanilor pentru evenimentul ”Zilele Ineului” – 33.302 Vizualizări!

Statistică

Cetățenii folosesc 80% motorul de căutare Google Chrome, urmat de motorul Firefox, aplicația Android fiind pe locul 3. Acest clasament arată interesul față de informația ”pineuar” exprimat prin metodele și tehnica de accesare a site-ului. 

Browsere

Graficul anual ne prezintă o medie cuprinsă între 3000 și 5000 de vizitatori zilnici și o medie cuprinsă între 5000 și 10000 de vizualizări pe zi! Fluxurile ne indică că cea mai aglomerată perioadă din săptămână petrecută pe internet este în weekend și la sărbători. Cea mai slabă perioadă de flux se cuprinde în perioada concediilor premergătoare marilor sărbători, cum ar fi de Paște sau de Crăciun. 

Statistică anuală!

Cele mai căutate cuvinte și expresii pe google din Orașul Ineu, în ultimele zile! Acest fapt ne arată interesul cetățenilor pentru anumite situații, evenimente, soluționări și ne ajută în rezolvarea problemelor prin acești indicatori. 

Ultimele căutări

”Vă mulțumim pentru că ne urmăriți activitatea pe internet și pe rețeaua de socializare facebook!”

Primarul Orașului Ineu – Abrduan Călin Ilie

Viceprimarul Orașului Ineu – Alb Ionel