„Votează Klaus Werner Iohannis pentru o Românie Normală! Cu prietenie, Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan”

„Dragi prieteni,
Duminică 24 Noiembrie 2019 ne vom alege Președintele!
Personal – Abrudan Calin – vă chem, alături de toți cei care cred într-o Românie normală, să îl sprijinim pe Klaus Iohannis, pentru un nou mandat de Președinte al României! Președintele nostru a reprezentat în toți acești ani o garanție pentru investițiile din România, pentru democrația din țară și pentru echilibrul din viața publică. Asta, dragi prieteni, ține de normalitate.
Klaus Iohannis este convins că nu este prea târziu pentru educație, pentru investiții și noi locuri de muncă, pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru spitale moderne și pentru bunăstare. Nu este prea târziu pentru o „Românie Normală” pe care o dorește Klaus Iohannis și pentru care a luptat și până acum!
Împreună avem foarte multe realizări! Avem drumuri bune, investiții cu mult peste media națională, apă și canalizare și alte proiecte care au dezvoltat Orașul Ineu! Dezvoltarea înseamnă un efort continuu, de aceea avem în continuare nevoie de mult ajutor.
Noi, liberalii, suntem cu toții în echipa Președintelui României, în echipa câștigătoare. Pentru fiecare cetățean, este foarte important ca actualul Președinte – Klaus Iohannis, să câștige din nou alegerile prezidențiale.
Numai așa avem garanția că România va deveni o Românie prosperă, iar Președintele nostru, alături de o guvernare și o administrație locală PNL, sunt cele mai bune șanse pe care le avem. Trebuie să luptăm pentru reforme și pentru o bună guvernare în viitor, într-un cuvânt, pentru normalitate. Trebuie să jucăm și mai departe în echipa învingătoare a lui Klaus Iohannis.
Județul nostru și locuitorii săi ocupă un loc important în inima Președintelui! El ne-a ales pe noi și este datoria noastră să îl alegem și noi, la rândul nostru!

Votează Klaus Werner Iohannis pentru o Românie Normală!

Cu prietenie,
Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan”