Vizita domnului Deneș Ioan – Ministrul Apelor și Pădurilor la Ineu

http://apepaduri.gov.ro/ministrul-apelor-si-padurilor-ioan-denes-efectueaza-o-vizita-de-lucru-in-judetul-arad/

Domnul ministru al apelor și pădurilor – Deneș Ioan, însoțit de domnii parlamentari Tripa Florin și Căprar Dorel, respectiv de aparatul de specialitate format din directorii: ABA Crișuri – Guler Sorin, ANAR – Victor Sandu, secretari de stat, profesori universitari, consilieri de specialitate, a vizitat lucrările desfășurate pe albia râului Crișul Alb în zona Orașului Ineu. Fiind în vizită de lucru, domnul ministru alături de edili Orașului Ineu – Primar Abrudan Călin Ilie, Viceprimar Alb Ionel și aparatul administrației publice locale au avut o ședință comună în care s-a prezentat parcursul și stadiul lucrărilor efectuate pe albia râului Crișul Alb, respectiv s-au discutat proiectele care vizează bazinul hidografic al râului Crișul Alb. Din sala de ședințe a Primăriei Orașului Ineu, delegația comună a vizitat zona intravilană a albiei Crișului Alb, constatându-se la fața locului depozitele de materiale, respectivele improvizații care au început să fie demolate de deținători, conform termenului până la data de 15 Septembrie. Întreaga zonă a fost supusă deratizării pentru prevenirea unei invazii cu șobolani în oraș, datorită dezmebrării depozitelor existente. Au avut loc și discuții cu unii proprietari nemulțumiți de activitatea instituțiilor statului român care procedează conform legii. Domnul ministru – Deneș Ioan a accentuat asupra faptului că legea trebuie respectată de către insituții dar și de către cetățeni, fiind valabilă aplicarea ei pentru toată lumea. 

Astăzi și în cursul zilei de mâine vor mai urma întâlniri în cadrul vizitei de lucru a domnului ministru cu reprezentanții din teritoriu ai apelor și pădurilor, cu reprezentanții administrației publice locale și județene, cu directorii și specialiștii în domeniu din județul Arad!

Termenul exprimat pentru finalizarea lucărilor de taluzare, toaletare și curățare a albiei râului Crișul Alb în zona cuprină între Podul de Fier și Podul Nou este de 10 Octombrie 2018! 

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/687475694947776/

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/687475694947776/