Vineri 9 August 2019, ora 21:30 – Cinema în Cetatea Ineului

În fiecare weekend în Cetatea Ineului are loc Cinema – proiecție de film! În fiecare zi de vineri de la ora 21:30 va avea loc câte o proiecție cinematografică. De la ora 23:30 va avea loc Discoteka Cetății! Seria proiecțiilor se va desfășura în fiecare zi de vineri până în data de 13 Septembrie 2019 – fiind ultima din cele 7 proiecții cinematografice.

Sunteți așteptați cu o tarabă care are pregătite bucate alese și băuturi pentru toate gusturile, cu interdicția vânzării de alcool minorilor.

Despre film: Sursă www.cinemagia.ro

Filmul din acestă zi de vineri: The Equalizer II  – Gen film: Acţiune, Crimă, Thriller

Regia Antoine Fuqua

Cu Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman,Melissa Leo, Sakina Jaffrey

Dacă ai o problemă şi n-ai la cine să apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer. McCall îi salvează pe cei agresaţi, exploataţi şi oprimaţi, pedepsindu-i pe cei vinovaţi, fără drept de apel. Dar atunci când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiaţi lui, el va avea nevoie de toate abilităţile de care se poate prevala pentru a învinge. De data aceasta el se va afla faţă în faţă cu asasini profesionişti, care nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordând pentru prima dată în cariera sa o serie de filme cu acelaşi erou.

The Equalizer 2 a fost considerat film de adulţi în SUA, de către Motion Picture Association of America din cauza secvenţelor cu violenţă fizică şi de limbaj şi a folosirii drogurilor.

Un eveniment organizat de Primăria Orașului Ineu prin susținerea Consiliului Local Ineu!

 

Contactează-ne!
Loading...

Call Now