Vineri, 25 August 2017, ora 21:00 – Proiecție de film în Parcul Central Ineu – Animația ”Viața secretă a animalelor!”

ULTIMA ORĂ – UPDATE – Din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru acest weekend, filmul va fi proiectat în ultima vinere din luna August – 25.08.2017, ora 21:00. Se amână proiecția pe următoarea zi de Vineri!

Un film pentru întreaga familie!

Singuri acasă. Viața secretă a animalelor – o animație pentru întreaga familie, la Ineu

Cea de-a patra proiecție de film din Parcul central din orașul Ineu este o animație pentru întreaga familie: Singuri acasă („The secret life of pets“/Viața secretă a animalelor).

Aceasta este programată să aibă loc Vineri, 25 August, la ora 21.00.

Așa după cum v-ați obișnuit deja, dacă e sfârșit de săptămână, în Parcul central din Ineu  este o nouă proiecție de film.

Duminică, cei mici, dar și cei mari se pot întâlni cu personajele haioase și colorate din „Singuri acasă“ (Viața secretă a animalelor), care, cu siguranță, îi va cuceri pe iubitorii de animale.

Evenimentul face parte dintr-un proiect al Primăriei orașului Ineu și Consiliului Local Ineu care, în parteneriat cu Asociația Pro Fortuna au oferit locuitorilor orașului patru proiecții de film în aer liber.

„Peste 700 de persoane au participat la cele trei filme proiectate până acum în parcul din Ineu, ceea ce ne aduce mulțumire și satisfacție profesională demonstrând că am gândit și am implementat un proiect care s-a regăsit în dorințele locuitorilor orașului. Îi așteptăm pe cei mici, dar și pe cei mari, duminică, la ultima proiecție din această serie“, a spus Călin Abrudan, primarul orașului Ineu și inițiatorul acestui proiect.

Proiecțiile de film în aer liber la Ineu au început în 29 iulie, de atunci, în fiecare sfârșit de săptămână fiind proiectat câte un film în Parcul central.

Singuri acasă (The secret life of pets), SUA 2016

Viața secretă a animalelor este o comedie despre ce fac animăluțele noastre de companie după ce noi plecăm la serviciu sau la școală zi de zi.

Max e animalul de companie perfect, cu o viață idilică, într-un apartament din Manhattan, însă toate privilegiile sale se duc pe apa sâmbetei când stăpânii aduc acasă o corcitură de câine, pe nume Duke.

Toate animozitățile dintre cei doi trebuie să fie depășite, pentru a se putea uni împotriva lui Snowball, un adorabil iepure alb care a început să alcătuiască o armată din toate animalele abandonate, care caută răzbunare pe oameni și pe  animalele de companie ținute în puf.

Conform criticilor, puține sunt animațiile cu așa de multe personaje secundare adorabile. Avem o operațiune de căutare și salvare împănată cu tot soiul de peripeții. Și o animație cu culori preponderent pastelate, dătătoare de bună-dispoziție.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de o doză de bună dispoziție, dați fuga la animația „Singuri acasă“

Durata: 90 min.

Rating: Audiența generală

Producător: Universal Picture

Afiș
the-secret-life-of-pets-236773l-1600x1200-n-c95461c9

the-secret-life-of-pets-377725l

the-secret-life-of-pets-645022l-1600x1200-n-40fe223a