Un An Nou Fericit!

 

Articol preluat din Ziarul Local Informaţia Ineuană

Gândurile mele se îndreaptă spre toţi ineuanii, cărora le doresc ca aceste Sfinte Sărbători să-i găsească alături de cei dragi, în fericire şi belşug, să-şi păstreze spiritul tolerant şi dorinţa de a trăi mai bine.

Acest an care se apropie de final a fost un an cu bune şi cu rele, cu realizări dar şi dezamăgiri, un an pe parcursul căruia noi, cei din administraţia publică locală, am depus toate eforturile pentru găsirea soluţiilor optime de implementare a unor proiecte necesare pentru dezvoltarea Ineului. În acest sens, am drămuit responsabil fiecare resursă financiară a bugetului local, încercând o priortizare cât mai eficientă a cheltuielilor destinate investiţiilor, luând în considerare acoperirea unei palete cât mai largi de activităţi benefice comunităţii noastre locale. De asemenea, am încercat accesarea unor fonduri suplimentare pentru investiţii, făcând referire aici la sume obţinute prin fonduri europene, programe guvernamentale, sau de la Consiliul Judeţean. S-au depus toate eforturile pentru buna administrare a oraşului în contextul economic al acestui an, motiv pentru care sperăm că dumneavoastră, ineuanii, sunteţi mulţumiţi de ceea ce am putut realiza în anul 2015.

A fost un an în care, în calitate de primar, am avut o colaborare deosebit de bună, cu viceprimarul Ionel Alb, cu aparatul administrativ al Primăriei şi Consiliului Local, cărora le mulţumesc pentru susţinere.

Îmi doresc ca 2016 să fie un an în care vom consolida ceea ce am început, continuând eforturile de modernizare în Ineu şi Mocrea. În egală măsură îmi doresc să fie un an plin de începuturi trainice pentru viitor, un viitor pe care să îl clădim împreună şi tot împreună să ne bucurăm de el.

Vă transmit tuturor sărbători pline de optimism, încredere, sănătate şi un An Nou plin de bucurii!

Primar Călin Ilie Abrudan

urare-de-an-nou-tec8ce6abd2z

fulg

 

 

 

 

1 Comment on "Un An Nou Fericit!"

  1. Drapos Lavinia | decembrie 29, 2015 at 7:06 pm |

    Va mulțumim domnule primar si la cat mai multe realizării in anul care vine La mulți ani si An nou fericit!

Comments are closed.