Ședință pentru organizarea Târgului de Crăciun! Sunt invitați toți producătorii și meșterii din Ineu și din împrejurimi la ședință!

În vederea organizării Târgului de Crăciun de la Ineu sunt invitați la Primăria Orașului Ineu, etajul 1, Locație – Sala de Consiliu, Vineri 23.11.2018, ora 09:00, toți producătorii și meșterii populari din Ineu și din împrejurimi. Scopul acestei ședințe constă în consultarea reciprocă a administrației publice locale cu producătorii și meșterii populari, pentru a organiza Târgul de Crăciun care va avea loc la Ineu. Se va stabili data, orele desfășurării, numărul de participanți, detalii de logistică și de organizare, specificul bunurilor, pentru ca totul să fie bine organizat iar cetățenii să poată profita de acest târg dedicat sărbătorilor de iarnă bazat pe produse locale autentice.  

Dorim ca alături de participanții: Perva Constantin – împletituri și lemn, Corb Ioana – pictură și icoane, Toader Nadina – handmade, Cafinec Geta – handmade, Mia Stoian – handmade, să se alăture câți mai mulți ineuani care au producții proprii și meșteri populari, pentru a îi încuraja să participe, pentru a dezvolta acest sector.

Consultarea publică va fi condusă de Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!