Şedinţă cu propietarii de apartamente, pentru proiectul de anvelopare a blocurilor!

IF

Primăria Oraşului Ineu împreună cu Consiliul Local Ineu caută soluţii concretizate într-un proiect de anvergură, pentru anveloparea blocurilor. Acest demers nu se poate derula fără acceptul şi suportul cetăţenilor Oraşului Ineu, adică a propietarilor de apartamente.

La şedinţă a participat un expert în proiecte europene care a răspuns la toate întrebările adresate şi a făcut lumină în situaţiile prezentate alături de arhitectul şef al Oraşului Ineu. Şedinţa a fost prezidată de domnul primar al Oraşului Ineu – Călin Ilie Abrudan, alături de domnul viceprimar Ionel Alb. Membrii asociaţiei de propietari şi propietarii de apartamente au participat cu interes la dezbatere, dar mai ales implicându-se în susţinerea acestui proiect. Uniunea Europeană finanţează 60% din totalul sumei, Consiliul Local şi Primăria 15% iar restul de 25% este suportat de propietar. Această ocazie unică face din acest proiect o cursă contra cronometru în favoarea cetăţenilor oraşului Ineu, dacă acceptă proiectul, sau în defavoarea lor. Nu este tot una să plăteşti 75% sau 25% din valoarea anvelopării apartamentului, a blocului în sine.

Proiectul are toate şansele de aprobare şi finalizare, dacă există interes şi comunicare din partea cetăţeanului, pentru că reprezentanţii primăriei îşi dau tot interesul pentru dezvoltarea urbei ineuane.

IF

IF

IF

IF