Se reia activitatea colectării gunoiului menajer din data de 20.02.2020!

COMUNICAT
 
Astăzi s-a declanșat starea de urgență de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cu privire la colectarea gunoiului menajer!
 
Începând de Joi 20.02.2020, se va relua colectarea gunoiului menajer conform cu programul cunoscut de către ineuani, așa după cum a fost și înainte, respectând zilele și străzile. (se va respecta programul cunoscut de colectare)
 
Cei care aveți mâine – Joi – de scos gunoiul menajer la stradă, vă rugăm să o faceți. Cei care aveți vineri, procedați la fel și tot așa pe toate străzile, pentru ca lucrurile să intre în normalitate.
 
Costul va fi suportat de către administrația publică locală, iar colectarea se va face prin luarea măsurilor proprii necesare: fie prin utilaje și personal propriu, fie prin contractarea terților.
 
Persoanele fizice – locuitorii Orașului Ineu nu vor trebui să plătească – costul fiind asigurat, însă persoanele juridice trebuie să contracteze fie serviciile proprii, fie alte servicii terțe.
 
Gunoiul menajer va fi dus la stațiile de sortare abilitate, respectiv – Mocrea, Chișineu Criș și în alte locații unde există stații de sortare și depozitare!