Se dezinfectează scările de bloc

COMUNICAT
#stamacasa
„Conform cu prevederile Ordonanței Militare nr. 4/29.03.2020 Art.6 – (1) „Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.
(2) Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.”

Astăzi – 31.03.2020 vor avea loc dezinfecțiile scărilor de blocuri de la ANL începând cu ora 16:00, iar mâine 01.04.2020 de la ora 08:00 vor avea loc dezinfecțiile la celelalte scări de blocuri din Orașul Ineu!
Aceste acțiuni vor fi întreprinse de către o firmă privată specializată în acest domeniu!
Vă recomandăm să nu circulați timp de 3 ore pe scara blocului din momentul în care a fost dezinfectată! Dacă totuși nu puteți evita tranzitarea scării de bloc, protejați-vă căile respiratorii prin utilizarea unei măști de protecție. Dacă nu aveți o astfel de mască, puteți utiliza: o eșarfă, un fular, o batistă, măcar până ieșiți din scara de bloc!
Deasemenea în scările blocurilor vor fi montate dispozitive cu soluții dezinfectante!

Respectați indicațiile, recomandările și prevederile stării de urgență, a ordonanțelor emise și astfel susțineți eforturile autorităților de a stopa pandemia!

Aveți grijă de voi, de familiile voastre și de cei de lângă voi!

Să auzim numai de bine!”

Primarul Orașului Ineu, Călin Abrudan

Viceprimarul Orașului Ineu, Ionel Alb

Contactează-ne!
Loading...

Call Now