Se dezinfectează scările de bloc

COMUNICAT
#stamacasa
„Conform cu prevederile Ordonanței Militare nr. 4/29.03.2020 Art.6 – (1) „Autoritățile administrației publice locale vor asigura montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe situate pe raza unității administrativ-teritoriale și vor dezinfecta periodic lifturile, casa scărilor și alte spații comune.
(2) Măsura se aplică începând cu data de 31 martie 2020.”

Astăzi – 31.03.2020 vor avea loc dezinfecțiile scărilor de blocuri de la ANL începând cu ora 16:00, iar mâine 01.04.2020 de la ora 08:00 vor avea loc dezinfecțiile la celelalte scări de blocuri din Orașul Ineu!
Aceste acțiuni vor fi întreprinse de către o firmă privată specializată în acest domeniu!
Vă recomandăm să nu circulați timp de 3 ore pe scara blocului din momentul în care a fost dezinfectată! Dacă totuși nu puteți evita tranzitarea scării de bloc, protejați-vă căile respiratorii prin utilizarea unei măști de protecție. Dacă nu aveți o astfel de mască, puteți utiliza: o eșarfă, un fular, o batistă, măcar până ieșiți din scara de bloc!
Deasemenea în scările blocurilor vor fi montate dispozitive cu soluții dezinfectante!

Respectați indicațiile, recomandările și prevederile stării de urgență, a ordonanțelor emise și astfel susțineți eforturile autorităților de a stopa pandemia!

Aveți grijă de voi, de familiile voastre și de cei de lângă voi!

Să auzim numai de bine!”

Primarul Orașului Ineu, Călin Abrudan

Viceprimarul Orașului Ineu, Ionel Alb