Săptămâna Prevenirii Criminalității – acțiune de informare a Orașului Ineu și a întregii zone

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE            INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE      INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN ARAD                                                     POLIȚIA ORAȘ INEU

Azi, 22.05.2018 cu ocazia activităților ocazionate de programul Săptămâna Prevenirii Criminalității la Casa de Cultură a orașului Ineu s-a desfășurat o campanie de informare în cadrul proiectului ”Viața înseamnă libertate. Împreună pentru viață” având ca teme Prevenirea victimizării minorilor și Traficul de persoane – exploatarea prin muncă.

La această campanie au susținut prelegeri domnul profesor Nicolas Sensley din partea Cross Sector Solutions, LLC, Washington D.C – SUA și alți lectori din cadrul Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane și Serviciului de Combatere a Crimei Organizate.

Domnul lector  Nicolas Sensley în turneul din Europa a susținut prelegeri în mun. Timișoara, Arad, Ineu, Oradea și Viena.

Poliția orașului Ineu, în calitate de organizator al evenimentului, mulțumește pe această cale pentru sprijinul acordat, Primăriei și Consiliului Local Ineu, Protopopiatului Ortodox Ineu, Colegiului Mihai Viteazu Ineu, Liceului Sava Brancovici Ineu și altor invitați sau parteneri din cadrul cultelor sau administrațiilor publice locale ale comunelor limitrofe orașului Ineu, care au avut amabilitatea să participle la eveniment.

Domnul lector Nicolas Sensley a concluzionat că evenimentul organizat la Ineu este întâlnirea ideală ce poate avea loc pentru promovarea temelor dezbătute în proiect și va promova ca și exemplu de bună practică orașul Ineu în cadrul conferințelor pe care le va susține prin toată lumea sau cu ocazia întâlnirilor periodice din cadrul Ambasadei SUA la București.

 

        ȘEFUL POLIȚIEI

                   Comisar de poliţie

OANCEA MARIUS