Săptămâna aceasta începe programul de sterilizare a câinilor fără stăpân!

Programul de sterilizare a câinilor fără stăpân constă în: capturarea câinilor, transportul lor, deparazitarea internă, vaccinarea, intervenția chirurgicală de sterilizare, tratament postoperator cu antibiotice și marcarea câinilor la ureche.

Aceste servicii sunt prestate de către Fundația Pentru Protecția Câinilor Comunitari din județul Bihor în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu și în colaborare cu APAI.

Acest program amplu va stopa fenomenul de înmulțire a câinilor comunitari din Orașul Ineu. În colaborare cu Asociația pentru Protecția Animalelor Ineu (APAI) se va implementa soluția găsită și sperăm că va fi una eficientă. 

Postare preluată din sursa facebook: https://www.facebook.com/Apai-O-Via%C8%9B%C4%83-Mai-Bun%C4%83-Pentru-Animalele-Comunitare-Din-Ineu-118288978516885/

”Credem în UNICA soluţie reală pentru reducerea numărului de animale fără stăpân în oraşul Ineu, prin STERILIZARE, deoarece cu toţii vă doriţi dispariţia câinilor de pe străzi, chiar şi noi (locul lor nu este pe stradă), indiferent de motive: pentru că vă este frică de ei, pentru că nu vă plac sau pentru că îi iubiţi şi vă este milă de ei.
Ca urmare, MARTI, 11 octombrie 2016, incepe campania de sterilizare a 100 caini comunitari, organizata de Asociatia pentru Protectia Animalelor Ineu, in colaborare cu Primaria orasului Ineu. Campania vizeaza in primul rand cainii comunitari, dar in limita locurilor disponibile pot sa se inscrie si proprietarii interesati sa-si sterilizeze cainele, pe privatul paginii https://www.facebook.com/Apai-O-Via%C8%9B%C4%83-Mai-Bun%C4…/.
De asemenea, avem mare nevoie de sprijinul intregii comunitati iubitoare de animale, de voluntari care sa ne ajute pe toata perioada (o saptamana), de donatii pentru bunul mers al campaniei! Daca doriti sa va implicati, va rugam sa anuntati pe privatul paginii https://www.facebook.com/Apai-O-Via%C8%9B%C4%83-Mai-Bun%C4…/.
Multumim PRIMARIEI ORASULUI INEU pentru sustinerea financiara a campaniei, FUNDATIEI PT. PROTECTIA CAINILOR COMUNITARI – SOS DOGS BIHOR, CABINETULUI VETERINAR FAUNAMED PANCOTA si CABINETULUI VETERINAR IONEL CIRJA INEU pentru colaborare.”
ECHIPA A.P.A.I.