Proiecție de film în Parcul Central, 05.08.2017, ora 22:00! Filmul ”Oblivion”!

Proiecție de film în aer liber în Parcul Central din Orașul Ineu – o inițiativă a Primarului Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan, prin implicarea Primăriei Orașului Ineu și a Consiliului Local Ineu.

Oblivion. Planeta uitată – al doilea film care va fi proiectat, în aer liber, la Ineu

Descriere

Peisaje de pe pământ după apocalipsă, un Univers al extratereștrilor care au exterminat aproproape toți oamenii, care vor și ultima picătură de energie din oceane, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele filmului „Oblivion. Planeta uitată“, care va putea fi urmărit, sâmbătă, 5 august, de la ora 22.00, în Parcul Central din Ineu.

Cel de-al doilea film care va fi proiectat în parcul din Ineu este o producție americană, care îți taie respirația din punct de vedere vizual. Claudio Miranda, regizorul de imagine care a castigat Oscarul pentru „Viața lui Pi“, a dat naștere unui Univers futurist care încântă privirile și ține spectatorii în suspans datorită numeroaselor răsturnări de situație.

Organizatorii proiecțiilor de film de la Ineu, Primăria orașului Ineu, Consiliul Local Ineu și Asociația Pro Fortuna le transmit mulțumiri celor care au participat la prima proiecție în aer liber, care a avut loc în 29 iulie.

„Prima proiecție de film a adunat peste 200 de ineuani în parcul central, fapt care nu poate decât să ne bucure și să nea dea satisfacția că am gândit un eveniment cultural pe măsura așteptărilor locuitorilor orașului“, a transmis Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

Proiecțiile de film în aer liber au început, la Ineu, în 29 iulie și vor continua, în fiecare sâmbătă, până în data de 19 august.

Oblivion. Planeta uitată

Regia: Joseph Kosinski

Cu: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 124 minute

Rating: Acordul părinților pentru copiii cu vârste sub 12 ani

Distribuit în România: Ro Image 2000

Distribuitor internațional: Universal Pictures

Sinopsis:

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaștere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.

Jack Harper (Tom Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staționați pe Pământ. Parte a unei masive operațiuni de extracție de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoșii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.

Trăind și patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack își dă viața peste cap când întâlnește o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spațial prăbușit pe Pământ.

Sosirea ei declanșează o serie de evenimente care îl forțează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce știa până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

Regizorul-producător Joseph Kosinski a reunit o echipă de artiști de elită cu care a colaborat frecvent pentru a transforma romanul său grafic într-un eveniment cinematografic spectaculos.

Oblivion. Planeta uitată a fost filmat în rezoluție 4K în locații din Statele Unite și Islanda, precum și în interioare din Baton Rouge și New Orleans, Louisiana, și exterioare din New York City, New York, Mammoth, California și din Islanda.

Afis Ineu nou_Layout 1-page-001

oblivion 1