Primăria Orașului Ineu participă la Săptămâna Europeană a Mobilității

În fiecare an la nivel european se sărbătorește Săptămâna Europeană a Mobilității, în perioada 16-22 Septembrie și fiecare ediție pune accent pe o anumită temă legată de mobilitatea durabilă. tema din acest an este ”O mobilitate nepoluantă, partajată și inteligentă”. Aceasta promovează soluții de mobilitate partajată și evidențiază beneficiile folosirii unor mijloace de transport mai puțin poluante. 

Primăria Orașului Ineu va participa în data de 19.09.2017  prin campania ”Mersul pe Jos” în care angajații și membrii familiilor acestora, ai Primăriei Orașului Ineu, sunt încurajați să se deplaseze pe jos. 

Considerăm că la acest exercițiu pentru protejarea mediului înconjurător și prin implicarea în acest program de mobilitate, acest exemplu pus în practică pe termen lung va duce la o creștere a calității vieții cetățenilor. 

În data de 19.09.2017 ”Mersul pe Jos” este sănătos! Un program european ce stimulează oprirea poluării din transport și care promovează sănătatea prin mișcare. 

Invităm și cetățenii Orașului Ineu ca în data de 19.09.2017 să se deplaseze pe jos la serviciu sau dacă sunt prinși în anumite activități care necesită transportul prin Orașul Ineu.

Screenshot

Screenshot001

Screenshot002

Contactează-ne!
Loading...

Call Now