Pregătiri pentru ”Zilele Orașului Ineu” – astăzi ora 19:00!

IF

În parcul Orașului Ineu, pregătirile sunt în desfășurare, pentru a întâmpina așa cum se cuvine cel mai așteptat eveniment al anului – Zilele Ineului

Grătarele s-au încins, porumbul fierbe, popcornul este pus la ”sărit”. Ineuanii pot să se delecteze cu diferite preparate, pe care le pot servi în spațiile amenajate. La tarabe se găsesc de toate: dulciuri, mâncare, băutură, articole de artizanat, jucării, ș.a.m.d. Pentru iubitorii de ”senzații tari”, aceștia pot să guste andrenalina și distracția la maxim, participând la diversele activități în care este necesar curajul! (mașinuțe, linghispir, tiribombe, carusel, etc.)

Se amenajează scena, făcându-se ultimele pregătiri și teste la echipamentele tehnice, pentru ca iubitorii de muzică modernă(ușoară) să experimenteze cea mai bună audiție LIVE. În seara aceasta vor performa, pe scena ineuană, artiști consacrați și trupe celebre atât în țară cât și în străinătate: Distracția nu tine cont de vreme! Diseară sărbătorim Zilele Ineului lângă artiști de excepție: ANDRA, NADIR, trupa PHOENIX și alți artiști! 

Administrația publică locală a făcut toate pregătirile necesare, pentru ca fiecare cetățean să se simtă onorat pentru că trăiește și conviețuiește în Orașul Ineu! Parcul a fost complet amenajat și modernizat, având în prezent toate aleile pavate.

Sfătuim participanții și vizitatorii să aibă o ținută adecvată condițiilor meteo capricioase, din păcate…

Site-ul pineuar.ro vă ține la curent cu desfășurarea evenimentului!

Vă așteptăm și vă dorim distracție plăcută! ora 19:00

IF

IF

IF

IF

IF

IF

13533070_263336094028407_531136285925856764_n

IF