„Povești trăznite“ – Prima proiecție în aer liber în Parcul Central din Ineu 29.07.2017, ora 22:00

„Povești trăznite“ – Prima proiecție în aer liber în Parcul Central din Ineu aleasă de ineuani prin vot, în sondaj de opinie.

Parcul Central din orașul Ineu va găzdui, în premieră, o proiecție de film în aer liber, sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.00.

Primăria orașului Ineu, Consiliul Local Ineu, în colaborare cu Asociația Pro Fortuna, au demarat un proiect prin care vor fi oferite ineuanilor patru proiecții de film în aer liber.

Filmele au fost programate în ultima sâmbătă din luna iulie și în primele trei sâmbete din luna august.

Fiecare film care va fi proiectat va fi selectat dintr-o listă propusă de distribuitorul Transilvania Film, iar locuitorii Ineului vor putea să aleagă filmul pe care doresc să-l vizioneze, în cadrul unui sondaj de opinie care va fi publicat pe profilul Pineuar Călin Ilie Abrudan.

În urma primului sondaj de opinie, sâmbătă, 29 iulie, va putea fi urmărit filmul „Povești trăznite“ (Wild Tales), o producție Argentina-Spania, care a avut premiera în anul 2017.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului va fi amânată.

„Proiecțiile de film în aer liber sunt un trend în toată țara. Văzând numărul mare de participanți la acest gen de proiecții, atât în municipiul Arad cât și în alte orașe din țară, am decis să oferim locuitorilor orașului Ineu filme în aer liber. Deși sunt plecat în concediu la data primei proiecții, voi fi cu sufletul alături de spectatori și le doresc vizionare plăcută!“ – Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

Povești trăznite (Wild Tales) (Argentina, Spania)

Regia: Damián Szifrón

Cu: Rita Cortese, María Marull, Julieta Zylberberg, Erica Rivas, Darío Grandinetti

Gen film: Comedie, Thriller

Durata: 122 minute

Distribuitorul internațional: Warner Bros

Distribuit în România de Transilvania Film

 

SINOPSIS/REZUMAT

Legea cauzei şi a efectului. Intoleranţa care ucide. Omul, care nu este, în felul său, decât un prădător mai evoluat. Acestea par a fi principalele teze după care se ghidează cineastul Damian Szifron în fiecare dintre mini-story-urile sale, pline de grotesc şi tensiune, pigmentate cu o doză de absurd al vieţii.

Lipsiți de apărare în fața unei realități care pe neașteptate poate deveni imprevizibilă, personajele din Wild Tales traversează granița subțire dintre civilizație și brutalitate.

O poveste despre dragoste, dezamăgire, răzbunări ale trecutului, tragedie și chiar violența din detaliile vieții de zi cu zi.

Toate apar pentru a-i împinge pe eroi pe buza prăpastiei, spre incontestabila plăcere a pierderii controlului.

Rezultatul? Rămâne ca fiecare spectator să îl perceapă şi să îl judece, dar morala este una singură: aproape întotdeauna se produce ceva ireparabil, ceva care ar fi putut fi evitat dacă s-ar fi aplicat măsura corectă.

„Povești trăznite“ este o peliculă compusă din mai multe poveşti separate care impresionează, pe alocuri şochează.