Povestea de succes a plimezului Ineuan!

Gemurile marca Tradiții Ineuane foarte apreciate la Sial Paris, cea mai mare expoziție dedicată inovațiilor alimentare din lume. Doi tineri din orașul Ineu, cu multă dăruire și voință, au pus bazele unui mic laborator de dulceaţă la începutul acestui an. Gemurile produse sunt 100% naturale, fără E-uri sau conservanți. Sunt făcute manual, în ceaun de cupru, la foc de lemne. Anul acesta au produs cinci sortimente: pepene galben, prune cu baton de vanilie, caise, piersici și Plimez ineuan(magiun de prune). Crezând în calitatea gemurilor produse, s-au înscris pentru participarea la Sial Paris. ,, Am muncit mult și mare ne-a fost bucuria când am aflat că am fost selecționați și vom putea să expunem gemurile noastre sănătoase și gustoase la cea mai mare expoziție dedicată inovațiilor alimentare din lume. Toate sortimentele noastre au fost foarte apreciate, dar pepenele galben, prunele cu baton de vanilie și plimezul ineuan au făcut furori. Experiența pe care am trăit-o la Sial ne-a motivat și mai mult să luptăm pentru visul nostru, acela de a produse gemuri gustoase, dar 100% naturale. Mulțumim tuturor celor care au crezut în noi și ne-au suștinut! ,, … au declarat Adrian și Paula Frugină din Orașul Ineu.

Pentru anul viitor doresc să-și mărească gama de sortimente și să facă ceea ce știu mai bine, gemuri de calitate!

14961427_1330924020280445_1352443291_n

14449976_953874748055374_4145403585932656932_n

14516496_956170227825826_4380527415180390734_n

14520469_1304303552942492_681677805679002173_n

14570279_1181664878538533_2699949549001614625_n

14971336_1330981736941340_1148433058_n

14961427_1330924020280445_1352443291_n