Petre Șimandan – instructor Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu

IF

Petre Șimandan, instructor Ansamblului ”Doina Crișului” Ineu relatează pentru site-ul pineuar.ro

”Pentru început vreau să răspund la postarea domnului director Tuduce: aveți dreptate domnule  director Tuduce, căci numai dumneavoastră știți cel mai bine cum se formează un ansamblu în timp și cât durează pentru a ajunge la un asemenea nivel. 

Sunt onorat să fiu instructorul copiilor de 8 ani de zile, ani în care am petrecut mii de ore de repetiții împreună. Rezultatul muncii și a efortului depus a dat roade în decursul anilor, dovadă stau diplomele și medaliile obținute de copii. Sunt responsabilul acestui ansamblu, dovadă stau toate turneele în care m-am implicat trup și suflet.

Întotdeauna am fost un om modest, niciodată nu am dorit să ies în evidență, ci am dorit ca Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu să primească toate laudele, pentru meritul activității copiilor. 

Tot ce fac, fac cu drag și vreau să duc mai departe ce am învățat eu, la alții și nu este normal ca alți oameni din afara ansamblului, să vină și să mă pună în situații penibile în fața copiilor și în fața părinților. Acești oameni pun interesele personale în defavoarea copiilor, a ansamblului, a părinilor care fac sacrificii pentru copii lor. Și nu este prima dată când mi se întâmplă acest lucru. Am ajuns la concluzia că eu nu am niciun cuvânt când este vorba de plecări și de fiecare dată este o persoană care hotărește în problemele deplasărilor a ansamblului. O să las acea persoană să se ocupe de pregătirea și de instruirea ansamblului și pe mai departe, dacă nu se vor lua măsuri. În fiecare an se întâmplă acest lucru când alții vin din interes și ne încurcă itinerariul.

Mă adresez părinților și vă mărturisesc că niciodată nu am avut probleme cu copii dumneavoastră în câte ieșiri, în țară și străinătate, am avut. Din contră am avut laude la comportamentul lor și sunt niște copii care au rezultate foarte bune la învățătură dar și în activitatea artistică. 

Vreau să mulțumesc Primăriei Orașului Ineu pentru sprijin și părinților pentru susținere, copiilor pentru efortul pe care îl depun, acela de a reprezenta cu succes și cinste tradițiile și cultura Orașului Ineu!”

Petre Șimandan – instructor Ansamblul ”Doina Crișului” Ineu

IF

IF

 

IF

IF

IF