Orașul Ineu dă tonul la fitness

Începând cu acest an Orașul Ineu beneficiază de cea mai modernă și utilată sală de fitness din zonă, fiind dotată cu aparatură de ultimă generație, aparate profesionale pentru exerciții de forță și cardio. Complexul pune la dispoziția abonaților vestiar, dușuri, grup sanitar dar și un bar la care puteți servi cafea, apă și sucuri. Exercițiile se fac sub îndrumarea unui instructor. Pentru exercițiile fiecărei grupe musculare îi corespunde un aparat special, sala fiind complet dotată.

Persoanele care doresc să își mențină sănătatea, să arate întotdeauna bine, păstrând proporțiile corporale echilibrate se pot îscrie dacă au vârsta mininimă de 12 ani și vârsta maximă 90 ani, sau atât cât le permite starea de sănătate. Deasemenea există un regulament de ordine interioară care trebuie respectat. Prin abonament se înțelege că aveți acces nelimitat la sala de fitness sub îndrumarea unui profesionist.

Puteți să vă lăsați mașinile în parcarea din fața complexului, în siguranță. Programul sălii este deschis de Luni – Vineri între orele 09:00-22:00 și Sâmbătă 09:00- 20:00 iar Duminica este închis.

Contact și adresă: City Fitness – Ineu Calea Aradului, nr. 9 A,

Telefon înscriere pentru abonament: 0761.611.661.

Email: cityfitnessineu@yahoo.com

Contactează-ne!
Loading...

Call Now