Orașul Ineu așteaptă delegația franceză din Seynod! Se împlinesc 20 de ani de parteneriat!

În acestă seară delegația franceză formată din membri ai aparatului administrativ public local, consilieri locali și alți distinși oaspeți, coordonați de însuși primarul Orașului Seynod – Françoise Camusso vor poposi la Ineu pentru câteva zile. 

Aceste vizite sunt o normalitate pentru Orașul Ineu – România și Orașul Seynod – Franța, o normalitate ce durează de 20 de ani, fiind și orașe înfrățite. Anul acesta marcăm 20 de ani de parteneriat și relații bilaterale. 

Pentru acestă sărbătoare româno – franceză, administrația publică locală a pregătit Orașul Ineu prin arborarea drapelelor naționale și prin pregătirea  de activități comune: vizitarea instituțiilor publice, ședințe și întâlniri cu diferiți reprezentanți ai parteneriatului public – privat, inclusiv parcurgerea unui itinerar de vizitare a Orașului Ineu și a obiectivelor in zona Ineului și din Județul Arad. Oaspeții noștri vor fi cazați în familiile ineuanilor, respectând valorile noastre locale de bune gazde, fiind vestiți pentru deschiderea, ospitalitatea și omenia noastră, calități pe care le au și prietenii noștri din Franța. La fel ne-au arâtat și ei afecțiunea și grija, atunci când delegația ineuană a vizitat Seynodul!

Vă vom ține la curent cu informații privind vizita oficială a delegației din Seynod!