O să fiți informați la domiciliu de către administrația publică locală a Orașului Ineu!

Mâine prin intermediul serviciului poștal veți primi acasă o foaie de informare cu detalii despre
– locurile de aprovizionare
– numere de telefon pe care vă rugăm să le apelați în următoarele cazuri:
1. Dacă aveți pe strada voastră străini sau persoane venite din străinătate să apelați Poliția Ineu – 0257.511.080
2. Dacă aveți persoane care ar vrea să se aprovizioneze, care sunt cazuri sociale și nu au resurse financiare, vă rugăm să sunați la Direcția de Asistență Socială Ineu – 0722102233
3. Dacă aveți orice altă problemă sunați la Primăria Orașului Ineu zilnic între orele 08:00 – 16:00 la telefon 0257.511.550 sau scrieți-ne pe mesageria privată facebook!
– vă rugăm să puneți în practică următoarele recomandări:
a) să vă aprovizionați pe toată săptămâna sau cel mult de două ori pe săptămână cu toate cele necesare de la magazinele trecute în listă. Aprovizionarea se face contra cost și nimeni nu o să se deplaseze pentru o simplă pâine sau pentru o singură rolă de hârtie igienică… de aceea faceți-vă aprovizionarea pe o săptămână, ca cel care vă livrează la domiciliu să fie motivat!
b) permiteți persoanelor vârstnice să își facă aprovizionarea în intervalul orar 11:00 – 13:00, drept urmare nu ieșiți din casă să mergeți la magazin în acest interval orar
c) numai persoanele de peste 65 de ani, fără aparținători – care nu au pe nimeni să le vină în ajutor, beneficiază de livrare la domiciliu! Dacă sunteți în cauză și aveți totuși un vecin, un prieten, o rudă, cereți-le ajutorul!
d) respectați restricțiile și normele impuse de autoritățile competente, având un comportament adecvat, unit social, în efortul de a preveni și a combate pandemia COVID19!