O nouă investiție la Spitalul Orășenesc Ineu

Terminăm săptămâna cu încă o investiție în Orașul Ineu!
Ministerul Sănătății a alocat finanțare către Spitalul Orășenesc Ineu pentru a se achiziționa următoarea aparatură medicală: computer tomograf, sistem vizualizare vene pediatrice și aparat pentru încălzit sânge și plasmă.

“Întâlnirea cu Ministrul Sănătății – Sorina Pintea, însoțită de domnul deputat Tripa Florin, s-a concretizat prin faptul ca s-a răspuns prin finanțare la nevoile actuale ale cetățenilor ce trec prin sistemul medical de urgență a Spitalului Orășenesc Ineu. Aparatura medicală care va fi achiziționată prin fonduri guvernamentale va fi în beneficiul cetățenilor din acestă zonă care nu vor mai trebui să facă drumuri la alte unități spitalicești pentru că la Ineu va exista dotarea necesară.
Vreau să mulțumesc doamnei ministru – Sorina Pintea pentru că a dat curs cererilor noastre exprimate la nevoile actuale ale Spitalului Orășenesc Ineu, dar și conducerii Spitalului Orășenesc Ineu pentru că a identificat corect necesarul de echipament care lipsește și care este atât de util pentru pacienți.”
Primarul Orașului Ineu – Abrudan Calinl

Contactează-ne!
Loading...

Call Now