Musafiri din Republica Moldova la Ineu!

Astăzi 14.03.2016, primarul Orașului Ineu, domnul Călin Ilie Abrudan, a primit vizita unei delegații din Republica Moldova condusă de primarul Orașului Ialoveni, domnul Armașu Sergiu.

Primarul orașului Ialoveni, domnul Armașu Sergiu, a prezentat salutul și intențiile primăriei orașului Ialoveni și a Consiliului Local Ialoveni. A fost un moment festiv marcat prin protocolul  schimbului de cadouri. S-a discutat despre colaborarea celor două administrații locale.

               ”Am plăcerea să vă transmit sincere salutări din partea administrației publice locale Ialoveni, dar și a celor 18,5 mii de locuitori ai orașului Ialoveni din Republica Moldova.

Vă informez că dorim să inițiem o colaborare între localitatea noastră și Orașul Ineu despre care cunoaștem foarte multe lucruri bune și plăcute.

Noi tindem să conlucrăm în comun la elaborarea și implementarea de proiecte comune cu finanțare europeană, la valorificarea potențialului turistic, la dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor din domeniile învățământului, asistenței sociale, culturii, etc.

De un real folos reciproc vor fi obținerea unei conlucrări dintre întreprinderile  mici și mijlocii din ambele regiuni, stabilirea de relații de parteneriat între organizațiile neguvernamentale care activează în diferite domenii în România și Republica Moldova, în vederea organizării și desfășurării  de proiecte și activități comune(conferințe, expoziții, forumuri, târguri, etc).

Vă dorim toate cele bune și vă rugăm să primiți expresia respectului nostru.”

Primarul Orașului Ialoveni, Republica Moldova, Sergiu Armașu

IMG_8284

IMG_8285

IMG_8287

Vizita rămâne în istoria Orașului Ineu și este consemnată în Cartea de Onoare a Orașului Ineu!

IMG_8288

IMG_8289

Primăria Orașului Ialoveni – Calendar 2016

IMG_8291