Mountain Bike Ineu – Un eveniment inedit care a atras aproximativ 150 de bicicliști!

IF

MOUNTAIN BIKE INEU 2017 este un concurs de mountainbike organizat de PRIMARIA SI CONSILIUL LOCAL AL ORASULUI INEU aflat in prima editie a acestuia care are loc in orasul Ineu, judetul Arad. Acest eveniment este deschis tuturor biciclistilor, fie ei incepatori, avansati sau profesionisti. Zilele Orașului Ineu au cuprins și un eveniment dedicat sportului, prin acestă competiție de ciclism. În aceste două zile administrația publică locală a dorit să împlinească dorința mai multor grupuri țintă, unul dintre acestea fiind reprezentat de cicliști. Sportul acesta fiind practicat de mai mulți ineuani, se pare că a avut succes organizarea unui astfel de eveniment. Plecarea a avut loc din parcarea renumitului han – restaurant, cu specific local, Moara cu Noroc!

Despre competiție:

TRASEU
Traseul cuprinde zone care să pună în evidenţă si aspecte tehnice ale mountain bikingului şi curpinde porţiuni înguste şi expuse, pietre, rampe urcuşuri şi coborâşuri abrupte.In pare parte traseul este facut pentru a fi accesibil oricarui ciclist cu un nivel minim de antrenament. Cursa va fi marcată cu semne specifice şi bandă semnalizatoare pentru direcţionare. Devierea de la trasee (chiar şi neintenţionată) va atrage după sine descalificarea automată.
Concurenţii nu au voie sa facă modificări ale traseului în timpul evenimentului. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a face modificări neanunţate prealabil în cazul unor situaţii de urgenţă ca de exemplu: condiţii meteo nefavorabile sau pentru a garanta siguranţa concurenţilor în timpul cursei.
Puncte de alimentare vor fi pentru traseul RACE si pentru traseul ELITE, acestea fiind aflate in diverse puncte ale traseelor.
Organizatorii vor asigura prezenţa unui deschizator şi a unui închizător care să se asigure ca traseul şi concurenţii sunt în siguranţă.
Limita de timp pentru traseul ELITE este de 3 ore, celelalte trasee neavand o limita de timp exacta din cauza distantei mici. Celor care nu ajung in timp la aceste puncte de control, li se retrage numarul de concurs si sunt indrumati catre zona Start-Finish.
Despre participanți…

CATEGORII

Traseul Kids & Family
– 10 Masculin / Feminin

Traseul RACE
11-13 Masculin / Feminin
14-18 Masculin / Feminin
18-35 Masculin / Feminin
+35 Masculin / Feminin

Traseul ELITE
11-13 Masculin / Feminin
14-18 Masculin / Feminin
18-35 Masculin / Feminin
+35 Masculin / Feminin

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF