Mesaj public – Primarul Orașului Ineu, Călin Ilie Abrudan

„Vreau să mulțumesc cadrelor medicale, personalului auxiliar medical, celor din poliția orășenească, poliția locală, jandarmerie, pompieri, SMURD, UPU, ambulanță și altor forțe de intervenție, dar și casierilor și operatorilor din magazine și supermarketuri, tuturor celor aflați în prima linie în lupta de prevenție și combatere a COVID19!

Haideți să sprijinim autoritățile competente angajate în acestă luptă alături de toți oamenii care merg la serviciu și care sunt expuși, tocmai pentru ca să ne asigure cele necesare!

Restricțiile impun condiții speciale de circulație și deplasare, respectiv de reducere a contactului social. Dacă aveți vecini care au nevoie de aprovizionare, implicați-vă și ajutați!

Noi sprijinim prin măsurile adoptate la nivel local cu informații și logistică pe cei neajutorați, dar voi cunoașteți cel mai bine pe cei ce vă sunt aproape! Stați în casă, nu contactați pe nimeni înafară de familie și cu speranță să așteptăm ca perioada acesta critică de incubație, să treacă!

Vă doresc multă sănătate și răbdare, alături de respectarea normelor intrate în vigoare! Numai bine!”

Primarul Orașului Ineu, Călin Abrudan