Mesaj Pascal – Preot Leahu Cristian Dănuț, Parohia Ortodoxă Mocrea

Sărbătoarea Învierii Domnului sau sărbătoarea Sfintelor Paști este sărbătoarea biruinței lui Hristos asupra păcatului, asupra Iadului și asupra morții. Învierea lui Hristos este temelia și începutul Învierii tuturor oamenilor. Sărbătoarea Sfintelor Paști este o sărbătoare a luminii, adică a sensului ultim al vieții omului și al universului, întrucât omul nu a fost făcut pentru a rămâne în mormânt, ci pentru a urca la cer.

Cu prilejul Sărbătorii Sfintelor Paști, vă doresc tuturor pace și bucurie, sănătate și mântuire. Hristos a Înviat!

De asemenea, cu ocazia publicării acestui articol doresc să aduc deosebită mulțumire tuturor credincioșilor Parohiei Ortodoxe Mocrea pentru susținerea acordată, atât din punct de vedere financiar cât și din punct de vedere fizic lucrărilor ce s-au realizat la casa parohială și la curtea acesteia și totodată la construirea unui grup sanitar necesar credincioșilor participanți la sfintele slujbe ale Bisericii.

Totodată doresc să aduc mulțumiri d-lui primar Călin Ilie Abrudan – Primăria Orașului Ineu și Consiliului Local Ineu pentru susținerea financiară acordată la realizarea lucrărilor menționate și nădăjduim să avem în continuare o bună colaborare. Dumnezeu să ne ajute!