Marea Voluntariadă a Elevilor – activități de ecologizare, plantare de arbuști și semințe de iarbă – Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu

Astăzi au avut loc mai multe acțiuni cu elevii Colegiului,, MIHAI VITEAZUL ” Ineu,  acțiuni de voluntariat cuprinse în programul numit ,, Marea Voluntariadă a Elevilor”. În program au fost incluse activități de ecologizare (colectare de Pet-uri), precum și o activitate de plantare a unor arbuști și de semănare de semințe de iarbă (gazon) la Creșa din Ineu. La activități au participat:d-na Director Dana Nemeș, șef serviciu Creșa Ineu – Pâncotan Teodora și următorii profesori :Berariu Alina, Szighety Sonia, Alda Nicoleta, Ghiura Cristian, Creț Ramona,Pap Florian, Banc Liliana, Munteanu Simona. Dintre elevii Colegiului, s-au implicat cei din clasele a IX-a C, a X – a B, a Xll – a E, X – a F. 

Aceste acțiuni și activități sunt binevenite pentru că ele au scopul de a crește gradul de responsabilitate civică, dar mai ales pentru că ele schimbă mentalitatea cetățenilor cu privire la curățenie și îngrijire a domeniului public, inclusiv a proprietăților private. 

Felicitări tuturor celor implicați în acest program beneifc pentru Orașul Ineu!