Lucrări de amenajare

În fiecare zi, se fac diverse lucrări în oraşul Ineu, specifice sau obişnuite. Pentru că este toamnă, sunt curăţate rigolele şi şanţurile, sunt curăţate trotuarele de frunzele ce cad necontenit…

Muncitorii sunt încântaţi să apară în poze, la un moment dat chiar şi-au aranjat spaţiul pentru a fi cât mai fotogenici. I-am întrebat, de ce au reacţionat în acest fel… bine dispuşi şi cu umor, mi-au răspuns, că pe vremea comunistă, au apărut în presă doar cei care făceau probleme societăţii comuniste. Astăzi este o onoare, să apari în presă, pentru ca lumea să te observe că eşti om harnic şi cu loc de muncă, aportul tău adus societăţii fiind preţuit şi cinstit, fie el cât de neînsemnat!

Părerea ineuanilor, atât în societatea ineuană cât şi în mediul virtual, este că primarul oraşului face o treabă extraordinară, împreună cu echipa domniei sale.

Nu este nevoie de argumente pentru această afirmaţie! Este suficient, să consultaţi reţelele de socializare, presa online, presa locală, să staţi de vorbă cu oamenii din Ineu, să priviţi oraşul Ineu în toate aspectele sale! De la servicii, la dezvoltare! De la spaţii verzi, locuri de muncă, investiţii, infrastructura drumurilor şi a utilităţilor, la simple activităţi de curăţenie… toate se fac pe rând, fiecare lucru având timpul lui de execuţie.

E timpul pregătirii pentru iarnă…

Sunt pregătiţi: pentru muncă şi poză!

Poza se vede, munca se face…

Poza se şterge, munca rămâne…

Rigolă curăţată!

Se betonează rigole noi, lângă trotuare noi! Părţile rigolei dezafectate, sunt înlăturate, apoi se betonează rigola, pentru ca apa pluvială, să se scurgă fără probleme!

Poza se uită… rigola rămâne peste ani şi ani!

Muncitori cu voie bună!

La fel rămâne şi trotuarul nou: înţepenit în timp!

Astfel de lucrări se fac în tot oraşul!

Locuri de agrement între blocuri, spaţii de relaxare şi meditaţie, necesare într-un oraş în forfotă cotidiană! O adevărată oază de linişte, în condiţii excelente!

Să ai toate condiţiile: gazon, bănci, leagăn, topogan, spaţii de colectare a gunoiului, utilităţi, briza crişului, trotuar, etc. Civilizaţie!

Trebuie menţionat că orice nemulţumire se tratează prin metoda comparaţiei! Cine se uită la ştiri, cunoaşte că sunt administraţii publice în ţară care nu au făcut mare lucru pentru societatea care i-a ales!

Dacă ar fi să comparăm Ineul de astăzi cu alte localităţi sau să ne uităm în anii trecuţi, putem afirma că lucrurile s-au schimbat în bine!

Nu e bine nici să lauzi prea mult, dar nici să ascunzi realitatea şi strădania celor care au redat dreptul oraşului de a fi în locul cuvenit!

Să privim în realitate! Că avem ce privii…

11986917_975382942521242_6886502394004574337_n