La Colegiul “Mihai Viteazul” Ineu, a avut loc etapa locală a FESTIVALULUI – CONCURS ” CDIdei în cărți”

Emoții, machetă, afiș, booktrailer au fost cuvintele cheie ale zilei. De ce? Pentru că marți,10 mai, la Colegiul “Mihai Viteazul” Ineu, a avut loc etapa locală a FESTIVALULUI -CONCURS ” CDIdei în cărți”, desfășurat pe 4 categorii de vârstă și pe 2 secțiuni: lucrări în limba română și lucrări în limbă străină. În cadrul festivalului elevii, în echipe de câte trei, coordonați de un cadru didactic, au ales o lucrare pe care să o citească și să realizeze următoarele produse: fișa lucrării citite, jurnalul echipei și un” obiect reprezentativ” – macheta unei secvențe reprezentative din lucrarea citită / filmul de promovare a cărții (booktrailer)/ afiș de promovare a cărții.
Scopul acestui festival este de a asigura un cadru pentru dezvoltarea, demonstrarea și manifestarea, la nivel înalt,  a unor competențe transversale ale elevilor: creativitate, competențe de comunicare, simț artistic, imaginație, competențe TIC, munca în echipă .
Echipele participante au demonstrat astăzi că lectura ne poate oferi destinații interesante.
Felicitări elevilor, profesorilor coordonatori și, în special, doamnei  profesor Patko – Szabo Corina, responsabilul proiectului!

 

Contactează-ne!
Loading...

Call Now