Înscrie-te la cursurile de: fanfară, cor, opțional orchestră! Program al Casei de Cultură a Orașului Ineu destinat tineretului

Casa de Cultură a Orașului Ineu în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu, prin susținerea Consiliului Local Ineu, demarează un program de cursuri muzicale în scopul creării unor formații ale Orașului Ineu. 

Dorim ca prin implicarea tineretului, a elevilor, a celor talentați, care doresc să învețe muzică și să cânte la un instrument să le oferim această posibilitate, apoi să îi integrăm în formațiile Orașului, respectiv: fanfara Orașului Ineu, corul Orașului Ineu și opțional, dacă vor fi doritori să învețe, să înființăm și orchestra Orașului Ineu. Toate unitățile de învățământ din Orașul Ineu vor fi informate cu privire la programul inițiat!

Despre formații și la ce instrumente pot să învețe tinerii!

Fanfară, instrumente de suflat: trompetă, basfligorn, euphonium, flaut, saxofon, clarinet, tubă, bas, trombon, și precuție(tobă), etc. 

Cor – pe trei voci(cor copii), cor mixt.

Orchestră, instrumente cu coarde: mandolină, vioară, chitară.

Programul este GRATUIT pentru tineri din toată zona și împrejurimile Orașului Ineu care doresc să învețe și să activeze în formațiile orășenești. Sunt acceptați și tinerii care știu deja să cânte!

Profesorul Miculiț Dan și echipa care o are,  se va ocupa de cursurile respective!

Programul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 10 – 20 de ani, (elevi de la clasele a III-a până într-a XII -a ) dar sunt acceptați toți cei care au talent, har și vor să își ocupe timpul cu o activitate serioasă și responsabilă. 

Facem apel al părinți să își înscrie copii în astfel de activități benefice, activități care dezvoltă intelectul și crează disciplină. 

Coordonator Casa de Cultură a Orașului Ineu – Belean Nelu – 0740.091.515

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0787.639.544/ 0257.511.924, zilnic de luni până vineri de la ora 08:00-16:30 sau pe email: pineuar@yahoo.ro