Inaugurarea centrului pentru persoane defavorizate din Ineu!

Domnul Viorel Pașca și-a început activitatea în acest domeniu în urmă cu 13 ani când a văzut la televizor o știre prin care se anunța că o persoană a decedat în urma degerăturilor suferite din cauza frigului. Și-a pus atunci întrebarea dacă se poate așa ceva întâmpla în România. Din acel moment s-a hotărât cu soția să aducă în casa lui persoane defavorizate, abandonate. În toți acești ani a ajuns să se extindă la 12 astfel de case în tot județul Bihor, mai bine spus ”centre”, în care au trecut mii de bolnavi și de astfel de persoane. Numai la centrul de la Dumbrava din județul Bihor au trecut pragul peste 1500 de oameni!

În acest context, din cauza numărului mare de bolnavi veniți de la Spitalul Județean Arad, s-a hotărât să deschidă această casă la Ineu, prima din județul Arad. Locația este așezată strategic, fiind aproape de județul Bihor. 

Astăzi a avut loc inaugurarea acestui centru, care are o capacitate de 28 de paturi!

La eveniment au participat reprezentanții cultelor religioase din Orașul Ineu și din Județul Bihor, respectiv slujitorii: vicepreședintele Comunității Penticostale Oradea – pastor Ioan Bogdan – Biserica Penticostală ”Tabor” Oradea, pastor Bebe Ciaușu –  Biserica Baptistă ”Harul” Ineu, prezbiter Lazea Teodor – Biserica Penticosală ”Betania” Ineu, Președintele Asociației Timotei Ineu – Prof. Insp. Bulzan Marian – Gigel, pastor Florin Dan, invitați din America și din Europa. 

Primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie a rostit un discurs prin care și-a exprimat aprecierea și sprijinul față de acest demers social atât de binevenit pentru Orașul Ineu și pentru Județul Arad. Alături de domnia sa au participat și consilieri locali dar și funcționari ai aparatului administrativ public local.  

După rugăciunea de binecuvântare prin care s-a consacrat întreaga lucrare de binefacere, s-a vizitat clădirea. 

Toți cei care doriți să vă implicați social și să ajutați acest nobil demers vă rugăm să o faceți la fața locului prin vizitatarea centrului situat în Orașul Ineu, cartier Traian (colonie), strada Simion Bărnuțiu, nr. 1.

Orice donație este binevenită, fie că este financiară sau materială constând în alimente și articole vestimentare!