Inaugurarea atelierelor, centrului de terapii ocupaționale! (galerie foto)

IF

Asociația Johannes Falk România a inaugurat noi ateliere ce fac parte din complexul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională, Ineu. În prezența sponsorilor și invitaților din Germania, Brazilia, dar și a autorităților județene și administrației publice locale: domnul senator Ioan Cristina, domnul consilier județean Cadar Răzvan. domnul primar Călin Ilie Abrudan, domnul viceprimar Alb Ionel, domnul preot Dan Turean, directorul Liceului ”Sava Brancovici” – domnul Ioan Nicodim, consilieri locali și reprezentanți de la Asistență Socială Arad – doamna director general Stark Erika, doamna director a Centrului de Zi – Lavinia Crișan, a angajaților și a personalului, invitați; domnul Jorg Georgi, cel care a atras la Ineu investiții cu capital german, a inaugurat aceste ateliere.

Jorg Georgi

”Acest centru de terapii ocupaționale pentru persoanele cu deficiențe beneficiază de astăzi de aceste noi ateliere. Persoanele cu deficiențe vin zilnic aici, lucrează și astfel sunt scoase din izolare, având propria viață, una pozitivă și productivă. Integrarea socio-profesională a acestor persoane în această instituție este de mare ajutor pentru Orașul Ineu, deoarece aceste persoane au ocupație și beneficiează de asistență, dar și produc, aducând un beneficiu material societății ineuane!”

Senator Ioan Cristina

”Felicit curajul domnului primar Călin Ilie Abrudan pentru că a fost de acord să demareze acest proiect, prin atragerea de investiții dezvoltând Orașul Ineu. Faptul că există un asemenea centru pentru persoane cu deficiențe, acești oameni sunt ajutați să aibă o viață normală!”

Consilier Județean – Cadar Răzvan

”E foarte important ca handicapul unei persoane, deficiența pe care o are să, să nu izoleze acea persoană față de comunitate. Felicit pe toți cei prezenți care sprijină acest proiect și care se implică direct în sprijinul acordat acestor persoane.”

Primarul Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan

Îmi exprim mulțumirea și împlinirea sufletească pentru că acești oameni duc o viață normală, au un loc de muncă, sunt remunerați pentru activitatea și efortul depus. Acest centru este de mare folos Orașului Ineu, pentru că toți oamenii au locuri de muncă, chiar și cei cu anumite deficiențe. Vreau să le mulțumesc tuturor care au pus umărul la acest proiect, atât sponsorilor care sunt de față, cât și celor care sunt implicați în acest proiect. ”

Stark Erika – director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad

”Serviciile DGASPC și relațiile noastre cu alte instituții, fac din județul Arad, primul județ care performează în domeniul asistenței sociale. Felicit autoritățile administrative, sponsorii, investitorii, pe cei care se ocupă de acest centru, pentru tot ce fac pentru acești oameni!”

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF