Hoț din Germania prins la Ineu!

În luna Mai a acestui an, un hoț, în Germania, fură un seif în care se aflau 35 mii euro și contravaloarea de 20 mii euro în aur și bijuterii, averea unei familii strânsă în decursul anilor. Poliția Freiburg nu îl prinde și în decurs de 3 zile aflându-se pe teritoriul României, este prins de Poliția Orășenească Ineu, pe raza Orașului Ineu. Hoțul fiind de naționalitate germană, autoritățile germane nu inițiază nici o procedură de reținere împotriva lui, chiar dacă partea română a anunțat faptele petrecute, manifestând dezinteres față de autorul faptei. Menționăm că prejudiciul nu a fost recuperat în totalitate, iar hoțul a fost luat în evidență și eliberat după 48 de ore, din cauza faptului că autoritățile germane nu au emis mandat de reținere pe numele lui. 

Proprietarul Heteric Alina Delia, din Orașul Ineu, s-a stabilit în urmă cu 20 de ani în Germania, împreună cu toată familia. Veniți în vizită la Ineu, au dorit să aducă public mulțumiri autorităților competente, prin intermediul presei locale, platformă informațională a Primăriei Orașului Ineu ce pune la dispoziția cetățenilor Orașului Ineu posibilitatea GRATUITĂ de informare. 

Mama doamnei, împreună cu toată familia a dorit să mulțumească și să felicite public Poliția Orășenească Ineu pentru îndeplinirea slujbei cu profesionalism!

Felicitări Poliției Române, Poliției Orășenești Ineu!

politia ineu