Film&Discotecă în Cetatea Ineului – Vineri 2 August 2019 Film – ora 21:30, Discotecă – ora 23:15

Filmul „The Great Beauty” / „La Grande Bellezza” este o comedie/dramă în regia lui Paolo Sorrentino, avându-i ca actori pe Toni Servillo, Sabrina Ferilli, Carlo Verdone și a fost lansat în cinematografe în anul 2013. 

Sinopsis

Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneții, Jep Gambardella (Toni Servillo), care rememorează tinerețea lui plină cândva de pasiuni, atunci când privește orașul Roma ca un melanj de figuri politice, artiști, femei din înalta societate, intelectuali, chiar și delincvenți.

Sursă https://www.cinemagia.ro/filme/la-grande-bellezza-578762/

Despre film…

„Marea Frumusețe”, după cum se traduce titlul în limba română din limba italiană (italiană: La grande bellezza [la ˈɡrande belˈlettsa]) este un film italian de artă din 2013 co-scris și regizat de Paolo Sorrentino. Filmările au avut loc la Roma începând cu 9 august 2012. A avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes 2013, unde a fost proiectat în competiția pentru Palme d’Or. Acesta a fost afișat la Festivalul Internațional de Film din Toronto din 2013,  Festivalul de Film Tallinn Black Nights 2013 (Marele Premiu) și la Festivalul European de Film din Reykjavik 2013. Filmul a câștigat premiul pentru cel mai bun film în limbă străină la cea de a 86 ceremonie de decernare a premiilor  Oscar , precum și Globul de Aur și premiul BAFTA din aceeași categorie. Este o coproducție între companiile cinematografice italiene „Medusa” și „Indigo Film” și compania cinematografică franceză ”Babe Films”, cu sprijinul Băncii Popolare di Vicenza, Pathé și France 2 Cinéma.  Cu un buget de producție de 9,2 milioane EUR, filmul a adunat până acum peste 24 de milioane de dolari în toată lumea.

Proiecția Cinematografică va avea loc în data de 2 August 2019, începând cu ora 21:30 în Cetatea Ineului, având loc  la ora 23:15 Discoteca Cetății, mixând pentru public DJ One Tek.

FĂRĂ TAXĂ DE INTRARE
Eveniment susținut de Primăria Orașului Ineu și Consiliul Local Ineu