Festivitatea deschiderii noului an școlar la Colegiul ”Mihai Viteazul” și la Liceul Tehnologic ”Sava Brancovici” din Ineu

În acest an, cele două instituții de învățământ, respectiv Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu și Liceul Tehnologic ”Sava Brancovici” Ineu, și-au redeschis porțile pentru a marca începerea noului an școlar. Cum totul în viață începe cu Dumnezeu, soborul de preoți ai Orașului Ineu format din preoții: Zaha Adrian, Mocanu Sever, Turean Dan, au săvârșit o slujbă de TeDeum, înălțând rugăciuni de binecuvântare și de înțelepciune pentru cadrele didactice și elevi. 

Au participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar 2018 – 2019 – directorii: Nemeș Liliana, Nicodim Ioan și directorii adjuncți: Iga Veniamin, Răducan Sorin, Zdremțan Mihăiță, alături de cadrele didactice, consilieri, părinți și elevi. Din partea inspectoratului județean arad a fost prezent domnul inspector Manguci Cosmin; din partea Consiliului Județean Arad a fost prezent consilierul județean – Urzică Cristian; din partea Poliției Orășenești Ineu a fost prezent comandatul unității, comisar Oancea Marius; din partea UVVG Arad a fost prezent domnul prof.univ.dr. Pătrăuță Teodor; din partea Judecătoriei Ineu a participat doamna judecător Mariana Luciu; din partea Jandarmeriei a fost prezent domnul Alin Jurcă; din partea administrației publice locale au fost prezenți: primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie și viceprimarul Orașului Ineu – Alb Ionel. 

Ambele evenimente au fost transmise LIVE pe platforma mass-media a Primăriei Orașului Ineu – ”PINEUAR”.

Aici puteți viziona cele două evenimente youtube și galeria foto: 

https://www.youtube.com/watch?v=a8A3Q9xtDZQ&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=sOeAEnCrnUM&feature=youtu.be