Festivitatea de Premiere a Școlii Primare – Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu, promoția anului 2017/2018

Astăzi a avut loc la Casa de Cultură a Orașului Ineu festivitatea de premiere la clasele primare din cadrul Școlii Primare – Colegiul ”Mihai Viteazul” Ineu. În prezența conducerii școlare ineuane respectiv doamna director principal Nemeș Liliana, director adjunct Răducan Sorin și director Iga Veniamin, a inspectorului școlar Manguci Cosmin, a primarului Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie, a consilierilor locali, părinți, bunici, elevii au avut emoții. Pe lângă diplomele de absolvire, aceștia au fost premiați pentru activitățile școlare și extrașcolare la care au participat, în acest mod școala ineuană face prestigiu Orașului Ineu prin numărul mare de elevi premianți. Părinții și bunicii nu și-au putut ascunde lacrimile de bucurie știind că viitorul ineuan este pe mâini bune!

Felicităm corpul didactic care se implică în mod exemplar în educarea copiilor, iar acest lucru s-a văzut prin ovaționarea doamnelor învățătoare de către arhiplina sală a Casei de Cultură a Orașului  Ineu. Aplauzele și cuvintele de mulțumire sunt sărace, pe lângă sacrificiul depus de domnii învățători și domnele  învățătoare pentru a deschide lumea elevilor, învățându-i primii pași pe drumul cunoașterii. 

Felicitări micilor absolvenți ai claselor primare! Le dorim mult Succes pe drumul vieții și le urăm la cât mai multe realizări școlare!

Primarul Orașului Ineu – Abrudan Călin Ilie

Viceprimarul Orașului Ineu – Alb Ionel

Consiliul Local Ineu

Vacanță Plăcută!

https://www.facebook.com/pineuar.calinilieabruda/videos/618402941855052/?t=0