Festivitatea de premiere a elevilor Liceului ”Mihai Viteazul” Ineu! Galerie foto

02.06.2016

Elevi, profesori, flori, distinși oaspeți, oficialități ale orașului, emoții și diplome de merit! Este tabloul complet al festivității de premiere pentru elevii claselor a 12-a, ce a avut loc astăzi la Liceul ”Mihai Viteazul” Ineu. Profesorii și-au premiat elevii la festivitatea de sfârșit de an, iar elevii au primit cu bucurie laudele, dar și sfaturile pentru viitor.

Plini de emoții și cu lacrimi de bucurie, cei 157 de elevi care au terminat clasa a XII-a la Liceul ”Mihai Viteazul” Ineu, au participat la ultima și cea mai importantă festivitate de premiere din anii de liceu. Chiar dacă acum proaspeții absolvenți se pregătesc de examenul de bacalaureat,  și-au adus aminte de înseamnătatea celor 4 ani de liceu.

Au luat cuvântul domnul director Crișan Teodor, Manguci Cosmin, domnul primar Abrudan Călin Ilie, domnul preot Turean Dan, șefii de promoție.

Evenimentul a fost marcat de cântările pline de emoție ale Corului Liceului ”Mihai Viteazul” Ineu, coordonat de doamna profesoară Huhn Maria.

Elevii liceului ”Mihai Viteazul” Ineu s-au remarcat la competițiile, olimpiadele și concursurile, locale, județene și naționale fiind premiați și ovaționați de sala Casei de Cultură a Orașului Ineu, fiind plină cu un public tânăr, alături de părinți și bunici.

Felicitări organizatorilor evenimentului, liceenilor, profesorilor, diriginților, administrației locale, părinților, care au demonstrat împreună că generațiile tinere beneficiază de un proces educativ de calitate, Orașul Ineu fiind un centru al educației calitative!