Festivalul Internațional de povești ”Magia Cuvântului” a ajuns la Ineu!

IF

Astăzi elevii Școlii Generale cu clasele I-IV au participat la Festivalul Poveștilor, eveniment care a avut loc la Casa de Cultură a Orașului Ineu. Sala a fost plină de elevi care au venit în mod organizat, fiecare clasă cu profesorul supraveghetor. Acest festival de povești reunește povestitori din lumea întreagă. La Ineu au fost povestitori din Anglia, Maroc și Coreea de Sud alături de actori de la Arad. Festivalul este organizat de Centrul de Povești ”Magia Cuvântului” fiind sprijinit de administrațiile locale și județene, în colaborare cu instituțiile de învățământ.

Direcțiunea Liceului ”Mihai Viteazul” Ineu, alături de profesori și învățători, în colaborare cu Casa de Cultură a Orașului Ineu și cu susținerea Primăriei Orașului Ineu,  au făcut posibil acest eveniment!

Felicitări organizatorilor, profesorilor,  care fac din Orașul Ineu un centru cultural pentru toate vârstele!

Copii au fost încântați de lumea poveștilor, o lume interesantă rezumată prin povești din diferite țări, zugrăvite în imaginație. Așadar, la Ineu poveștile s-au reunit într-un mozaic multicultural care ne demonstrează că fiecare om, indiferent din ce colț al lumii provine, are o poveste de relatat. 

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF

9

10

IF

IF

IF

IF

IF

IF

IF