ERASMUS DAYS 2019

ERASMUS DAYS 2019, Colegiul Mihai Viteazul, Gradinita Ineu. Colegiul Mihai Viteazul Ineu a sărbătorit Zilele Erasmus+ 2019 în această săptămână. La eveniment au participat elevi și profesori din colegiul nostru care au devenit ambasadori ErasmusDays2019 și care sunt implicați în proiectele finanțate de Programul European Erasmus+. Activitățile de învățare ale programului vizează educația, formarea, tineretul și sportul în Europa, se adresază întregii comunități și se bazează pe dorința de implicare și schimbare.

Activitățile noastre s-au desfășurat în curtea colegiului unde elevi și profesori au realizat un flash mob Erasmus+, iar în câteva săli de clasă s-au urmărit prezentări ppt sau video despre activitățile derulate în diferite mobilități Erasmus+. De asemenea, afost realizat un set de interviuri prin care elevii și profesorii noștri și-au exprimat opiniile față de oportunitățile oferite de programul Erasmus+.

Evenimentul va fi promovat pe harta interactivă a Europei și colegiul nostru va fi vizibil în lumea întreagă. Felicitări tuturor persoanelor implicate în realizarea acestui eveniment!

Profesor coordonator, Cleopatra Ardelean

Colegiul Mihai Viteazul Ineu

https://drive.google.com/file/d/1wPXFyO-IrObNrST4_WoolijEWmsJumjd/view?fbclid=IwAR2jATT5PJt1PesM6SandBtzP4A3zRRhF-acw3L1PhcZoj02uA1e4762Ijg