Elevi ineuani premiați la Universitatea Politehnica din Timișoara

Politehnica – un pas spre viitorul tău

În acest weekend Universitatea Politehnică din Timișoara a fost gazda evenimentului care se află deja la cea de-a 5-a ediție: „ Politehnica – un pas spre viitorul tău”. Anul acesta pragul universității a fost trecut de peste 1200 de elevi de liceu, atât din țară cât și din străinătate, care au participat la competițiile menite să informeze și să familiarizeze elevii cu viața de student. De la Colegiul „Mihai Viteazul” au participat 8 elevi din clasele a XII-a A şi a XII-a B la Concursul de Matematică „ Valeriu Alaci “, 9 elevi din clasele a XII-a C și a XI-a C la „Olimpiadele Comunicării” și totodată două echipe la concursul „ Intelligent Electricity Generation “. Evenimentul s-a încheiat cu premierea participanților, printre care s-au aflat și elevii colegiului nostru:

  1. Facultatea de Științe ale Comunicării – „ Olimpiadele Comunicării “

Locul I : Boicu Ana, clasa a XII-a C -Secțiunea Traducere : Traducerea unui text din limba engleză în limba română, profesori coordonator Banc Liliana.

Locul II : Cozma Dariana, clasa a XI-a C – Secțiunea Compoziție, limba engleză : Redactarea unui eseu , profesori coordonator Ardelean Cleopatra.

Locul III : Moț Adela, clasa a XI-a C – Secțiunea Traducere : Traducerea unui text din limba franceză în limba română, profesori coordonator Brădean Mariana.

  1. Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică – „ Intelligent Electricity Generation “

Mențiune : „ Automat de suc pentru elevii silitori “  acordată echipei din care au făcut parte: Dragotă Darius, clasa a XI-a A) şi Cociuba Dima Daniel, clasa a XI-a F, profesori coordonatori : Crainic Marius și Pavel Șeredan.

Diplome de participare au fost oferite tuturor elevilor, iar colegiului nostru i-a fost înmânată  diploma de merit.

Felicitări tuturor !

Cozma Dariana, clasa a XI-a C