Elevi Ineuani premiați la Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca – Facultatea de Litere

Sunt în vacanță şi totuși caută educația de care au nevoie ca să îşi formeze un viitor fără granițe. Sunt elevi şi totuşi au fost studenți pentru două săptămâni în Cluj-Napoca, un oraş cu foarte multe oportunități pentru tineri.

Oana Șofrag, Ana Maria Tudur, Casandra Onica din clasa a XI-a C, Marian Tripon din clasa a XI-a B, alături de doamna profesoară Cleopatra Ardelean  de la Colegiul „Mihai Viteazul”au participat la „Școala de Vară” organizată de Facultatea de Litere Babeș-Bolyai, în perioada 15/30 iulie 2018. Toate cheltuielile legate de transport, cazare și masă au fost suportate de Facultatea de Litere.

Elevii au participat la un curs și un seminar zilnic în timpul celor două săptămâni. Fiecare elev participant a optat pentru specializarea dorită : Oana Șofrag şi Marian Tripon cursanți la Limba Engleză, iar Ana Maria Tudur și Casandra Onica la Literatura Română.

În urma acestor cursuri elevii au susținut două examene și au primit calificative admis/respins şi diplomele care dovedeau „absolvirea”.

Elevii au mai participat și la diferite activități culturale și au vizitat principalele puncte turistice ale municipiului Cluj-Napoca.

„Școala de Vară” Cluj-Napoca ne așteaptă și anul viitor.

Oana Şofrag,clasa 11 C,

Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu