Duminica Floriilor – la Ineu (galerie foto)

Astăzi este o zi de praznic creștinesc, în care toți oamenii creștini au căutat să fie la biserică, să se primenească și în acest fel, cu lumină și curățenie, să se apropie de Sfintele Paște.

Așa arată tabloul din această duminică!

Administrația publică locală, reprezentată de domnul primar al Orașului Ineu – Călin Ilie Abrudan; domnul viceprimar al Orașului Ineu – Alb Ionel; Consiliul Local Ineu, prin consilieri prezenți; însoțiți de domnul deputat Eusebiu Pistru; domnul consilier județean Cristian Urzică; au vizitat bisericile ortodoxe din Orașul Ineu, respectiv: Cartierul Traian (Colonie), Ineu și Mocrea, în scopul, deja devenit tradiție la Ineu, de a dărui o floare, cu ocazia Floriilor. 

Acest gest scoate în relief venirea primăverii, dar și evenimentele care au avut loc astăzi în comunitatea creștin ortodoxă. La parohia ortodoxă din Mocrea s-a sfințit ”Mormântului Mântuitorului” și noul Epitaf. În Cartierul Traian (Colonie), este prima duminică în care s-a oficiat sfânta liturghie în noul lăcaș de cult. 

Ca bucuria să fie deplină, administrația publică locală a vrut să onoreze doamnele și domnișoarele, prin floarea dăruită, pentru că un număr mare de reprezentante a sexului feminin poartă nume de floare. 

Duminica Floriilor… o duminică frumoasă, însorită, plină de lumină și primenire sufletească, dar și de bucurie în familii. Cu acest prilej, administrația publică locală vă urează ”La Mulți Ani cu Sănătate!”!