DRAGOBETELE LA COLEGIUL MIHAI VITEAZUL DIN INEU 24.02.2022

Elevii Colegiului Mihai Viteazul din Ineu, au marcat și anul acesta binecunoscuta sărbătoare românească a iubirii: Dragobetele, printr-o activitate menită să-i sensibilizeze pe toți cei care cred în puterea regenerării, a iubirii și a primăverii.

Astfel, alături de profesorii coordonatori: Negruț Monica, Ancuța Mihaela, Papp Florian, Cerghizan Emilia, Banc Liliana, cei implicați au susținut un program artistic, din care nu au lipsit momentele dedicate recitării din lirica de dragoste a poeților Mihai Eminescu și George Coșbuc, lecturi din creațiile proprii sau din cele ale altor colegi, precum și o expoziție de pictură și desen.

O altă surpriză plăcută a venit din partea domnului profesor Hirina Andrei, care ne-a încântat inimile cu interpretarea piesei: ”You raise me up” și, pentru a rămâne tot în sfera muzicii, membrii Clubului de muzică din cadrul colegiului, au dăruit audienței cele mai frumoase glasuri și melodii, în acompaniament de vioară și chitară.

Într-un solo de excepție, eleva Dâmb Leea, din clasa a XII-a C, a reușit să culeagă ropote de aplauze din partea tuturor, interpretând o creație proprie, pe tema dragostei.

Cei talentați au reprezentat cu mândrie clasele: a IX-a A, a IX-a B, a IX-a C,  a X-a C, a XI-a C,  a XII-a C, a XII-a F, acest moment fiind imortalizat cu bucurie în marea carte a realizărilor colegiului nostru.

 

Prof. ANCUȚA MIHAELA GEORGIA