Dragi ineuani,

Sunt plăcut surprins de activitatea pe care o desfășurați în mediul virtual. Citesc cu interes comentariile dumneavoastră, fie că îmi sunt adresate încurajări, mulțumiri, fie sugestii, propuneri sau critici constructive. Fiecare ”like” este un semn de apreciere pentru efortul de a avea un oraș modern, ridicând standardul cu fiecare zi ce trece. Observ că sunteți uniți virtual, setea de informație actualizată fiind o nevoie justă!

Îmi recunosc greșeala unei lipse a disponibilității și a promptudinii timpului de reacție a feedback-ului, pentru că sunt copleșit de activitatea dumneavoastră virtuală, dar și reală! Platforma blogului ”pineuar.wordpress.com” este destinată pentru a creea acest feedback între realitatea virtuală și cotidiană. În acest mod sunt informat și sunteți informați despre tot ceea ce se întâmplă în orașul Ineu!

Prin acest suport al opiniei virtuale, pot să observ reacțiile dumneavostră cu privire la proiectele pe care le desfășurăm în orașul Ineu. În calitate de ales, este un fapt extraordinar, că vă pot cunoaște aspirațiile și opiniile legate de dezvoltarea Ineului, prin intermediul internetului. Astfel, aveți dreptul la o informare în detaliu, cu privire la activitatea administrației publice, orașul Ineu și activitatea mea în calitate de primar.

Alături de publicația lunară ”Informația Ineuană”, blogul ”pineuar.wordpress.com”,  pagina de internet ”Primăria Orașului Ineu”, pagina facebook ”Primăria Orașului Ineu” și contul de facebook ”Pineuar Călin Ilie Abrudan”, aveți la dispoziție resurse bogate de informare în funcție de nevoie și dorință!

Indirect,  blogul are un administrator care editează un raport săptămânal ce cuprinde mesajele și comentariile facebook moderând activitatea virtuală.

Doresc să vă asigur de luarea la cunoștință a tot ceea ce îmi transmiteți în mediul virtual! Sper să am și timpul necesar să vă pot răspunde într-un timp optim!

Vă mulțumesc pentru interesul exprimat virtual, față de activitatea orașului Ineu. Depun tot efortul pentru a avea un oraș demn, în virtutea numelui  de ”INEUAN”!

                              Al dumneavoastră, Primar Călin Ilie Abrudan