Curs antreprenorial, 3 – 14 Iulie, ora 16:00! Înscrie-te și finanțiază-ți ideea! Începe propria ta afacere!

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, impreuna cu partenerii sai, Global Commercium si IDEL, implementeaza si in judetul Arad proiectul Viitor Plus- antreprenori pentru dezvoltare, in cadrul caruia se desfasoara mai multe activitati pentru start up uri: instruire, concurs plan de afaceri si finantarea celor mai bune idei de business. Persoanele interesate din Ineu pot participa acum la cursul de competente antreprenoriale pentru a intelege care sunt etapele pentru planificarea si conducerea unei afaceri.

De ce sa participati la curs?

  1. Veti afla cum sa accesati 146000 lei NERAMBURSABILI pentru a va finanta ideea de afaceri
  2. Veti invata sa va planificati resursele intr-o afacere
  3. Networking cu alti participanti si specialisti cooptati
  4. Obtineti certificare in competente antreprenoriale
  5. Va costa 0 lei!

Cine poate participa?

Orice persoana majora (peste 18 ani) care este fie angajat, student,PF, II, casnic, somer cu domiciliul sau resedinta in judetul Arad.

Cursul se va desfasura in: Ineu in perioada 3 – 14 iulie, dupa amiaza incepand cu orele 16:00

Inscrierile se fac pana la data de 15 iunie prin completarea unor formulare

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0257253757 sau la adresa de e-mail: viitorplusarad@gmail.com

Cursul de competențe antreprenoriale va fi urmat de lansarea unei competiții pentru selectarea și finanțarea celor mai fezabile planuri de afaceri.

Proiectul Viitor Plus – antreprenori pentru dezvoltare este finanțat prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020